Tuesday, November 26, 2013

Punguţa cu doi bani şi Zurli

Sâmbătă, 30 noiembrie, la ora 10.30 şi 12.00, la Puzzle Cafe şi duminică, 1 decembrie, ora.10.30 şi 12.00, la Clubul Ţăranului de la Muzeul Ţăranului Român, TEATRUL ZURLI, teatru pentru copii, joacă spectacolul PUNGUŢA CU DOI BANI.
Detalii regăsiţi mai jos si pe site-ul nostru http://www.zurli.ro/pagina/organizam-evenimente-pentru-copii.
Este ultima reprezentaţie din acest an. De săptămâna viitoare începem programele speciale dedicate lunii decembrie. V-am pregătit multe surprize pentru cea mai frumoasă lună din an!

PUNGUŢA CU DOI BANI
Sâmbătă, 30 noiembrie, ora 10.30 şi 12.00 la PUZZLE CAFÉ 
( Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter )

Duminică, 1 decembrie, ora 10.30 şi 12.00 la Clubul Ţăranului, Muzeul Ţăranului Român (
 (Intrarea Monetăriei, Şos. Kiseleff, nr. 3)
Punguţa cu doi bani - o adaptare originală în stilul Zurli după povestea clasică în care Cocoşul, alungat de la curtea moşneagului, trece prin mai multe peripeţii. Baba îl influenţează pe moşneag să-şi bată cocoşul şi să-l alunge din ogradă, neştiind că îl îndeamnă pe cocoş să pornească în aventura vieţii lui.


Copiii învaţă din acest spectacol să fie loiali şi curajosi, află că mintea poate să rezolve orice problemă şi perseverenţa asigură succesul. Cocoşul este dârz şi hotărât să recupereze punguţa pe care i-a furat-o boierul.
În spectacol am introdus un personaj nou, Papagalul, care este sfătuitorul cocoşului.Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi- Copiii sub doi ani nu plătesc intrare!

Rezervările se fac din timp la numărul de telefon 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro
Avem scaune, băncuţe pentru adulti, pernuţe pentru cei mici si multă voie bună!
Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag! 

No comments:

Post a Comment

Comentarii