Friday, November 8, 2013

Păpuşi, sărbătoare, tort... mâine la Lumea lui Momo

Ce facem noi mâine? Păi ne-am gândit să meşterim nişte păpuşele, să vedem ce-o ieşi din mâinile noastre dibace. Iar dacă Lumea lui MOMO împlineşte 2 ani, înseamnă că e zi de sărbătoare şi La mulţi ani! Aşa că noi mâine mergem la evenimentul aniversar!

Iar dacă nu aţi apucat să vă faceţi planuri, veniţi şi voi! Căsuţa primitoare de la Lumea lui MOMO vă aşteaptă pe toţi de la ora 11.00, la 3 ateliere creative, simpatice şi distractive de meşterit păpuşi, jucărioare şi marionete, fiecare împărţit pe câte o grupă de vârstă: 2-3 ani, 4-6 ani, 7-13 ani. Aşadar, de toate pentru toate vârstele! 

Organizatorii anunţă că mai sunt doar câteva locuri libere la masa veseliei, iar munca ne va fi încununată de o felie din tortul aniversar. Aşadar, iată mai jos detaliile "petrecerii":

EVENIMENT ANIVERSAR "CASA PĂPUŞILOR"
ATELIER DE CONFECŢIONAT PĂPUŞI ŞI JUCĂRII
Sâmbătă 9 noiembrie 2013, ora 11.00
pentru copii şi părinţi fără vârstă şi pricepere

Anotimpurile sunt ca sã nu se piardã omu' de timp... „somnul vine atunci când vede cã noi stãm degeaba“... „pãmântul se Învârte ca sã aibã toate ţãrile pamânt“... vedeti, nu mã plictisesc niciodatã de joc, de imaginaţie, de visare... În lumea mea totul e posibil! 

Noi, copiii, avem totul:  puterea imaginatiei precum nimeni altcineva, visam cu intreaga noastra fiinta si credem in magia intamplarilor. Lasati-ne sa pastram vie lumea povestilor in aceasta lume in care timpul alearga, alearga. Dati-ne libertatea sa ne inventam jocurile cu entuziasmul unei copilarii fara de sfarsit. 

Voi, cei mari - parinti, bunici, matusi, pedagogi -  ramaneti alaturi de noi, si redescoperiti bucuria de a va pune la mintea noastra, de a fi voi insiva. Da, de a visa. Inca a visa.  Caci Lumea lui MOMO este o lume creata si pentru copilul din tine, dornic sa-si retraiasca copilaria.

Pe 5 noiembrie Lumea lui MOMO a implinit 2 ani. Si ne simtim chiar la varsta copilului de 2 ani, cand pleaca in explorare, bucuros, si cu fata luminata spre soare.

Si cum se cade sa sarbatorim un eveniment asa de mare, va invitam in "Casa Papusilor" - la 2 ore de ateliere de creativitate si joaca, pentru toate grupele de varsta, in care vom explora impreuna lumea infinita a copilariei.

Ce vom face concret?

Vom avea 3 ateliere care merg in paralel pentru 3 grupe diferite de varsta: 2-3 ani, 4-6 ani si 7-13 ani si fiecare va mesteri cate un model diferit, unic de papusa,  jucarie sau marioneta. Este recomandat in egala masura fetitelor si baietilor.

Apoi...din fire, ate si textile colorate, accesorii de tot felul, margelute, nasturi si alte sclipicioase, hartie sau carton, flori naturale sau uscate vom mesteri alaturi de Doina, Oana si Andreea cele mai grozave papusi sau animalute "din plus"". Iar inainte de a le lua acasa, le vom aseza intr-o casa colorata a papusilor. Ce-o sa se mai mandreasca MOMO :-))!!

Iar dupa munca creativa si joaca istovitoare :-), vom sufla in cele 2 lumanari ale Tortului lui MOMO, vom canta impreuna la multi ani si ne vom pune pe "degustat"

Cum va inscrieti?


In primul rand trebuie sa stiti ca fiind atelier aniversar, avem in mod exceptional trei ateliere ce se vor desfasura simultan. Un adevarat tur de forta :)

Avem locuri limitate pentru fiecare grupa de varsta, de aceea va rugam sa va inscrieti din vreme, mentionand varsta si numele copilului, dar si detalii de contact. Doar pe email, la lumealuimomo@gmail.com. Detalii putem discuta la telefon: 0723.565.113
Pret atelier: 45 de lei/copil (parintele are gratuitate). Tortul si limonada sunt din partea casei pentru fiecare copil :)

No comments:

Post a Comment

Comentarii