Wednesday, November 6, 2013

Gaşca Zurli demarează campionatul de joacă

Din 10 noiembrie, Gaşca Zurli revine în casele tuturor copiilor, prin intermediul emisiunii de divertisment de familie “Campionatul de joacă”, difuzată de Naţional TV, în fiecare duminică, de la ora 10.00.

Nu este genul acela de program la care pui copilul în faţa televizorului ca să găteşti singură în bucătărie sau să bagi o maşină de rufe sau doar să te speli pe cap fără copilul agăţat de marginea căzii. Nu. Ci emisiunea se adresează întregii familii. Copiii intră în joc alături de personajele preferate din Gaşca Zurli, iar câştigul pentru părinţi este că aceştia învaţă cum să se joace alături de copiii lor. Gaşca Zurli provoacă părinţii, care pentru o oră trebuie să lase grijile, problemele, treburile casnice, să se aşeze în faţa televizorului lângă copiii lor, să cânte, să danseze, să bată din palme şi să se joace.

Iată mai jos alte detalii despre emisiune, din comunicatul de presă pe care îl redăm, în calitate de partener media al evenimentului:

Fiecare ediţie are un invitat celebru, o vedetă, alături de un copil. Cei doi, îndrumaţi de Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel, Truli şi Tanti Prezentatoarea, trebuie să treacă prin probe de atenţie, de îndemânare şi probe fizice. Se joacă mima, popice, se dansează şi se cântă mult. Dacă cei doi invitaţi reuşesc să treacă cu bine toate probele, să rămână prieteni şi să se distreze până la final, ei vor fi declaraţi campioni şi vor primi diplome şi medalii.

În emisiune apare şi Vrăjitoarea Tura-Vura, care vrea să fie campioană absolută şi să demonstreze că merită toate diplomele şi medaliile. Dar cum ea este o vrăjitoare caraghioasă şi împiedicată, nu reuşeşte decât să ne facă să râdem. Până la urmă, Zâna Bună, ajutată de invitaţi şi de copiii din platou şi de acasă, reuşeşte să o alunge şi să readucă buna dispoziţie.

În prima emisiune, ce va fi difuzată pe 10 noiembrie, Corina a fost declarată SUPERMĂMICĂ şi Robin, băieţelul ei, SUPERCOPIL. Robin a acceptat invitaţia în emisiune pentru că este fan Gaşca Zurli. Le ştie cântecele şi jocurile, cunoaşte personajele şi a vrut neapărat o confruntare cu Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume. Câte flotări a făcut Robin şi câte a reuşit să facă vrăjitoarea,cum au sărit Robin şi Corina în 3 picioare, cum s-a descurcat CORINA să imite porcul la jocul de mimă şi cât de greu au obţinut medaliile de aur, vom afla în emisiune. În premieră, Corina şi Robin au cântat împreună, pe un post de televiziune, refrenele Corinei, inclusiv ultimul ei single.

Gaşca Zurli lansează în Campionatul de Joacă şi un concurs cu un MARE PREMIU! Un copil din România are şansa să îşi serbeze ziua de naştere cu Gaşca Zurli, la el acasă. Părinţii trebuie sa trimită o fotografie de la aniversarea copilului lor, indiferent că este de la un an, trei ani sau chiar de la naştere, pe adresa contact@zurli.ro. Fotografiile vor fi postate pe contul de Facebook Gaşca Zurli - https://www.facebook.com/gascazurli, iar fotografia care adună cele mai multe voturi va fi declarată câştigătoare. Copilul din fotografia câştigătoare îşi va serba ziua de naştere cu Gaşca Zurli, indiferent că locuieşte la Satu Mare, la Timişoara, la Zalău sau în oricare alt oraş din ţară şi indiferent că este născut în ianuarie sau în noiembrie! Gaşca Zurli vine în orice colţ din ţară şi în orice anotimp, cu microbuzul Zurli plin de cadouri şi baloane, ca să îl serbeze cu veselie maximă pe câştigător!

Emisiunea “Campionatul de joacă” este animată de multă muzică veselă, cântece cunoscute şi iubite de cei mici şi cântece originale Zurli. Nu lipseşte din nicio emisiune superhitul “Am o căsuţă mică”, pe care copiii îl ştiu, îl iubesc şi fac toată coregrafia împreună cu personajele din Gaşca Zurli.

În “Campionatul de joacă”, copiii se vor regăsi în personajele din Gaşcă, dar şi în copiii invitaţi în platou, vor învăţa lecţia prieteniei şi ce înseamnă să fii corect la joacă şi vor identifica greşelile din contra exemplul pe care îl dă Tura Vura.

Părinţii îşi vor aminti să se joace alături de copiii lor şi să se bucure împreună de fiecare moment şi vor realiza încă o dată că bucuriile mari stau în lucrurile mărunte şi în întâmplările de zi cu zi.

Emisiunea “Campionatul de joacă” este o producţie Compania de evenimente ZURLI şi Naţional TV.


No comments:

Post a Comment

Comentarii