Friday, November 8, 2013

Ne vedem pe Cartoon Network

Dacă v-aţi dorit vreodată să vă vedeţi copiii vedete la televizor, acum este momentul să îi vedeţi pe sticlă! Pentru că în luna noiembrie, în premieră în România, Cartoon Network le dă ocazia fanilor să se vadă la televizor. Copiii care îşi încarcă poza cu acordul părinţilor pe www.CartoonNetwork.ro/o-veselie-de-prietenie se vor vedea la televizor în noiembrie, în timpul difuzării noilor episoade din comediile animate Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii canalului TV, pe www.CartoonNetwork.ro/o-veselie-de-prietenie, copiii pot contribui la crearea celei mai lungi brăţări virtuale a prieteniei şi îşi pot dovedi creativitatea la concursul cu premii constând în console Nintendo Wii şi multe alte surprize Cartoon Network.

Fotografiile încărcate pe site cu permisiunea părinţilor vor apărea la Cartoon Network marţea şi vinerea de la 17:00 şi în weekend, între orele 12.00 şi 13.15, în timpul difuzării serialelor Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit!




Uimitoarea lume a lui Gumball este serialul de animaţie pentru copii care a primit în 2012 cele mai multe premii internaţionale (printre care BAFTA, Annecy, Prix Jeunesse, Annie), este plin de umor şi urmăreşte aventurile de zi cu zi ale lui Gumball, în vârstă de 12 ani, ale prietenilor şi familiei sale în neobişnuitul oraş Elmore. Noile episoade sunt difuzate marţea la 17:00.


Să-nceapă aventura, comedia care a primit anul acesta un premiu Emmy® pentru cea mai bună realizare individuală în animaţie, urmăreşte peripeţiile a doi prieteni la cataramă, înţeleptul câine vorbitor Jake şi băiatul aventuros Finn, care trec împreună prin tot felul de aventuri fantastice în regatul imaginar Ooo. Noile episoade sunt difuzate la Cartoon Network în fiecare vineri la 17:00.



Un show obişnuit este un serial animat de comedie a primit în 2012 un premiu Emmy® pentru “scurtmetraj de animaţie excepţional”. Excepţionali sunt şi protagoniştii, Rigby şi Mordecai, doi îngrijitori de parc care ar face orice ca să nu muncească, şi ale căror eforturi sunt răsplătite doar de nesfârşitele hohote de râs ale telespectatorilor. Serialul este creat de J.G. Quintel, care a colaborat și la realizarea altor seriale faimoase Cartoon Network, precum Uimitoarele peripeții ale lui Flapjack și Tabăra lui Lazlo. Noile episoade din Un show obişnuit sunt difuzate în fiecare weekend de la 12:00 şi 12:55.

Aşadar, ne vedem la televizor!

No comments:

Post a Comment

Comentarii