Friday, November 15, 2013

Ne vedem la televizor

Duminică, 17 noiembrie, de la ora 10.00, pe Naţional TV, se difuzează cea de-a doua ediţie a emisiunii Campionatul de joacă!.

Solistul trupei HARA, Flavius Buzilă, a primit cea mai importantă diplomă din cariera lui, cea de SUPERTATIC. El a fost declarat campion, după ce a trecut prin mai multe probe, în care a demonstrat, arbitrat de Gaşca Zurli, că stie să se joace cu fetiţa lui.

Flavius Buzilă  a intrat în Campionatul de joacă împreună cu Maria- fetiţa lui de 6 anişori. Muna, aşa cum i se spune acasă, un copil curajos şi special s-a confruntat cu Vrăjitoarea Tura Vura şi i-a arătat cum se poartă o adevarată domnişoară educată! "Tu nu cunoşti codul bunelor maniere" i-a spus Muna vrăjitoarei care nu ştie să spună cuvintele de bază pentru convieţuirea în societate. Tura Vura  nu are în vocabular expresiile: te rog frumos, mulţumesc, iartă-mă, iar în loc de Te iubesc! spune Te ciupesc! 

Muna şi Flavius au fost declaraţi campioni şi au primit medaliile de aur. 

La Naţional TV ,Mirela Retegan şi Gaşca Zurli dau în fiecare duminică dimineaţă de la 10.00,  startul la CAMPIONATUL DE JOACĂ. Timp de o ora, persoane publice însoţite de copiii lor, răspund provocării lansate de Fetiţa Zurli, Truli, Clopoţel şi Zdrăngănel . Mai multe probe haioase, cântece şi coregrafii sunt ingredientele celei mai frumoase emisiuni pentru copii şi părinţi.

Începând cu această ediţie a emisiunii, urmăriţi genericele finale ca să ne vedeţi. Mai precis, sigla B24Kids va apărea printre parteneri! Ne "vedem" duminică la televizor, deci! :)





No comments:

Post a Comment

Comentarii