Tabere de vară 2018
Aventură și creație la Cheia

Revenim la Cheia în Munţii Ciucaş, pe care dorim să îi batem în totalitate. Peisajele spectaculoase, trecătorile, piscurile şi căbănuţele izolate, parcă opresc timpul în loc. Muntele Ciucaş este blând ca un bunic, plin de poveşti. Stam la redford.ro pe care o închiriem în totalitate.

Traseele sunt alese în funcţie de vârsta şi experienţa pe munte a copiilor. Avem în permanenţă feedback de la copii. După drumeţiile montane, serile vor fi pline de jocuri şi voie buna. Arta va fi la ea acasă, pusă în valoare prin pictură, proiecţii şi artă teatrală.
Limbile vorbite în excursie sunt româna, franceza și engleza
Înscrieri și detalii:
e-mail: contact@winddiscovery.ro
tel. 0723327815 (Alexandru Ghica)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Natură și creație în Deltă, 4-10 iulie

Dragi părinți și dragi copii,
La începutul lunii iulie vă propunem o tabără, pentru copii de 8-14 ani, într-un loc unde natura este de o frumusețe sălbatică, unic în Europa prin diversitatea și bogăția florei și faunei: Rezervaţia naturală Delta Dunării.
Sfântu Gheorghe este un sat, cu multe case în stil tradițional, acoperite cu stuf, situat în locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră. Plaja întinsă, de zeci de kilometri, cu nisip fin și apa cu maluri netede sunt foarte potrivite pentru copii. În aceste locuri se adună o mare diversitate de păsări precum lebede, stârcii albi, roșii și galbeni, țigănuși, lopătari, pe care le vom studia atât ştiinţific cât şi artistic.
Cazarea se face la pensiunea Casa alb-albastră, care este închiriată în întregime.
Limbile vorbite în excursie sunt româna, franceza și engleza.
Vom face drumeții, înot, excursii cu barca prin rezervație, jocuri pe plajă, ateliere de creație în aer liber, învățăm noțiuni de ecologie și ne relaxăm cu muzică, filme și dans.
Vă așteptăm cu drag!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment

Comentarii