Wednesday, March 11, 2015

Premieră la Momolino: Răbdărică şi Mofturica în misiune cu Zâna MăseluţăTeatrul pentru copii Momolino prezintă premiera piesei „Răbdarica şi Mofturica în misiune cu Zâna Măseluţă”, în regia Oanei Răsuceanu. Primele două reprezentaţii au loc pe 15 şi 29 martie la Clubul Ţăranului.

Lumea lui MOMO şi Teatrul pentru copii MOMOLINO vă invită la premiera spectacolului de teatru “Rabdarica şi Mofturica în misiune cu Zâna Măseluţă”, o poveste de inspirată din imaginaţia copiilor şi gândurile adulţilor, în care jocul devine realitate şi realitatea o joacă - o continuare a poveştii îndrăgită mult de copii şi lansata în decembrie 2014 „Rabdarica şi Mofturica salvează Noaptea de Ajun”.

Echipa teatrului Momolino propune copiilor de orice vârstă, cu precădere celor care au dinţişori şi se gândesc deja la magiile Zânei Măseluţă, un spectacol jucăuş şi plin de umor, dar mai ales educativ pentru cei care încă cred în “se poate orice”. O poveste în care copiii vor învăţa despre cum să ne fim de ajutor unii altora, despre generozitate, empatie şi încredere, despre cum să facem faţa fricilor şi să ne exprimăm emoţiile. Spectacolul îi invită pe copii să se bucure de prezent, acest timp nesfârşit al copilăriei, în care joacă este cea mai serioasă îndeletnicire.

Se spune că, Răbdărică și Mofturică, doi dintre spiridușii lui Moș Crăciun, se întorc printre copii la început de primăvară cu o nouă misiune. După ce i-au fost de mare ajutor Moșului în Noaptea de Ajun, Răbdărică și Mofturică, s-au bucurat de cadoul mult dorit – praf magic invizibil și s-au pus pe treabă pentru un nou Crăciun. Jucării, cărți, biciclete, instrumente muzicale și câte și mai câte sunt fabricate cu multă atenție de cei doi, zi de zi. Nu au timp de pierdut. Insă, în toiul pregătirii, cei doi spiriduși primesc o misiune specială de la Moș Crăciun – în această noapte trebuie să o ajute pe Zâna Măseluță să colecteze dinții de lapte de la 7803 copii din... România.

Mofturică – mereu încrezător și optimist – de abia așteaptă această încercare. Răbdărică – plin de energie, insă sceptic în ceea ce privește misiunea – se teme că nu vor face față rolului de... ajutoare ale Zânei Măseluță.

Cât despre Zână... Ea este pe cât de surprinzătoare, pe atât de ușor de îndrăgit. De la o secundă la alta, Răbdărică și Mofturică, alături de copiii care îi însoţesc în poveste de la locurile lor din sala de spectacol, vor afla noi și miraculoase lucruri despre Lună, despre stele, despre praful magic de adormit și despre dințișorii de lapte.

Aventuri noi, prieteni noi și un cer plin de stele strălucitoare. O noapte magică, pe care cei doi spiriduși n-o vor uita niciodată. Oare şi voi?

Regia şi textul spectacolului sunt semnate de Oana Răsuceanu, iar din distribuţie fac parte 3 actriţe excepţionale - 3 mămici minunate: Adina Lucaciu, Georgiana Stanciu şi Irina Velcescu. Scenografia şi costumele sunt semnate de Doina Pop. Spectacolul este creat după o idee originală marca Momolino.

Primele două spectacole cu public sunt programate pe 15 şi respectiv 29 martie (avanpremiera şi premiera), în spaţiul nostru de joc de la Clubul Ţăranului Român, aflat în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român, Str. Monetăriei.

Biletele la ambele reprezentaţii sunt disponibile în rețelele Eventim ‒online pe www.eventim.ro, şi www.iabilet.ro și la sediul magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas. Totodată, acestea se pot achiziționa și înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile de la punctele de vânzare amenajate în spaţiul de joc. Preţ unic: 25 lei/persoană. Copiii sub 3 ani ţinuţi în braţe de părinţi, au gratuitate.

B24Kids este partener media al spectacolului, precum şi pentru Lumea lui Momo şi Teatrul pentru copii Momolino.

Pentru confirmări, solicitări si detalii vă rugăm să ne contactati la lumealuimomo@gmail.com
www.lumealuimomo.blogspot.com
www.facebook.com/lumealuimomo

2 comments:

  1. Replies
    1. Laura, a fost frumos. Am scri aici: http://blogonovela1.blogspot.ro/2015/03/premiera-cu-zana-maseluta-la-momolino.html

      Delete

Comentarii