Thursday, March 26, 2015

Gaşca Zurli lansează cartea cu Vrăjmăturica


Gașca Zurli continuă seria premierelor și lansează pentru prima dată în România o carte ilustrată cu desenele celor mai îndrăgite personaje românești pentru copii. Desenele vor ilustra cartea Zboară, Zboară, Vrăjimăturică și au fost realizate cu mare talent de Ovidiu Stanciu, artist plastic cunoscut publicului mai ales pentru caricaturile sale.

Povestea se află la baza scenariului spectacolului cu același nume şi a fost scrisă de Mirela Retegan. Cartea va fi disponibilă pentru public odată cu lansarea de la Sala Palatului, din 31 mai. Ea va fi însoțită şi de un audiobook, actorii care interpretează cele mai îndrăgite personaje sută la sută românești înregistrează deja povestea în studio.
Ce s-ar întâmpla dacă, pentru o vreme, nicio mătură nu și-ar mai face treaba? Ce-ar fi lumea fără curățenie? Vom afla răspunsul pe scena Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tura Vura. Spectacolul și cartea cu povestea Zboară, Zboară, Vrăjimăturică îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate stralucesc, spune Mirela Retegan, femeia care, prin Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen național.
Spectacolul Zboară, Zboară, Vrăjimăturică va avea loc la Sala Palatului pe 31 mai și este o producție Zurli.

Bilete pentru super producția pentru copii Zboară, Zboară, Vrăjimăturică s-au pus în vânzare pe www.eventim.ro și la casieria Sălii Palatului.

No comments:

Post a Comment

Comentarii