Thursday, March 26, 2015

Joc în verde şi alte.. jocuri cu ArtelierD

Joc în verde
Spectacol de teatru pentru copii de 1-3 ani,
Sâmbătă, 28 martie 2015, ora 18.00 – avanpremieră,
Durata: 30 minute (si 15 minute joc dupa spectacol).

ArtelierD şi Asociația Da’DeCe anunță cu bucurie spectacolul de teatru pentru familii cu copii de 1-3 ani, Joc în verde, care se desfășoară în zilele de sfârșit de săptămână în sala Grupul pentru Dialog Social, oferită cu generozitate de Green Hours (Calea Victoriei, nr. 120).

Organizatorii cred cu convingere în beneficiile pe care le are teatrul la cele mai mici vârste. Este demonstrat faptul că experiența de spectator a copiilor mici le dezvoltă acestora abilitățile cognitive, emoționale, sociale și creative, stimulându-i de o manieră uimitoare și profundă. Cu această convingere în minte, spectacolul s-a născut din gânduri, trăiri, obiecte, sentimente, curiozitate, uimire și speranță.
Nu doar natura, ci și obiectele din gradină sunt pentru copil un prilej de descoperire a lumii: prin sunete, forme, culori.

Programările sunt absolut necesare şi se fac la emailul:programari@asociatiadadece.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor). Este necesară precizarea numelui şi vârstei copilului. Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.
Taxă de participare:
o 40 lei/ un copil și un adult
o 70 lei/ doi frați și un adult (un copil și doi adulți).

Alte detalii despre spectacol si echipa, pe site-ul Asociatiei Da’DeCe:http://www.asociatiadadece.ro/program/joc-in-verde/

CIRCUL FANTAZIA

Sâmbătă 28 martie, de la ora 11, la Grow Up, in cadrul Clubului de lectură al puştilor, mergem la Circul Fantazia. Citim fragmente din “Povestea saltimbancilor”, mica piesa de teatru scrisa de Michael Ende, inspirat de romanul lui Iordan Chimet “Inchide ochii si vei vedea orasul”. Autorul german a fost atat de fascinat de cartea scriitorului român, incat i-a imprumutat eroina, pe Elli. Caz unic in literatura. In partea a doua a activitatii, facem teatru. Intram in pielea personajelor, care sunt artisti de circ. Vom invata cateva numere de circ.

Bilet: 30 lei/copil. Durata: o ora si jumatate, de la 11 la 12.30. Inscrieri la adreseleartelierd@yahoo.com si artelierdproiecte2012@gmail.com

Intrucat activitatea se va finaliza cu un mic spectacol de teatru in aer liber, cei interesati sa participe sunt invitati sa aduca elemente de costum sugestive pentru un personaj de circ.

Din partea casei: ceai de fructe si biscuiti.

THE LITTLE BIRD

Duminica 29 martie, ora 10, in aer liber, la Grow Up, continuam lectiile cursului muzical si creativ Let’s Play English pentru familii cu copii de 2-4 ani. In program: Cantec si finger play The Little bird, activitati si jocuri avand ca tema zborul.

Bilet: 40 lei/familie cu un copil (materiale incluse+ English breakfast). Durata: o ora.
Inscrieri la adresele artelierd@yahoo.com si artelierdproiecte2012@gmail.com

B24Kids este partener media al ArtelierD, alături de Melc Codobelc, Gokid.ro, Agenda Culturală pentru Copii.



Unde ne gasiti:

Pentru ateliere, cursuri, clubul de lectura, la Gradinita Grow Up, str Randunelelor nr.13 (langa Biblioteca Nationala).

Pentru spectacolul Joc in verde, la Bistro Green Hours.

No comments:

Post a Comment

Comentarii