Wednesday, March 18, 2015

Povestea fără sfârşit continuă la ArtelierD

ArtelierD propune, pentru weekendul 21-22 martie:

Clubul de lectură al puştilor (între 6 şi 12 ani) de sâmbătă 21 martie, de la ora 11 la 12.30, la Grow Up, str Randunelelor nr. 13, citim din “Povestea fara sfarsit” de Michael Ende, una dintre cartile clasice ale secolului XX. Un roman despre puterea Imaginatiei.

Incheiem periplul in lumea fascinanta a scriitorului german sambata 28 martie, cand vom combina lectura cu teatrul si vom interpreta personaje si pasaje din “Povestea saltimbancilor”, mica piesa de teatru scrisa de autorul german dupa lectura cartii lui Iordan Chimet, “Inchide ochii si vei vedea orasul”.

Pot participa toti cei interesati de povesti, chiar daca au citit sau nu volumele, daca le au sau nu. De asemenea, sunt invitati si cei care nu stiu inca sa citeasca repede, cursiv, fiind la inceput.

Biletul: 30 lei/copil.
Din partea casei: ceai de fructe si biscuiti cu ovaz si cocos.

Let’s Play English, cursul muzical de engleza pentru cei de 2-4 ani isi continua lectiile si activitatile creative la Gradinita Grow Up, in 22 si 29 martie, de la ora 10 la 11, poposind in lumea florilor si a numerelor. De asemenea, vom exersa jocuri cu sunete si ritmuri produse din instrumente confectionate ad-hoc, ale universului casnic. In caz de vreme frumoasa, activitatea va avea loc in aer liber.
Durata: 1 ora.
Biletul: 40 lei/copil si parinte.
Ceai de fructe si prajituri homemade din partea casei.

ArterlierD au în pregătire:
Ne aflăm în ultima etapa de lucru a unui spectacol de teatru pentru bebeluşi, realizat intr-o echipă multidisciplinară. Sperăm să fie gata săptămâna aceasta şi să vă anunţăm data avanpremierei pentru săptămana viitoare; revenim cu amănunte curând. Mâine prezentăm la Grădiniţa Grow Up, pentru grupa baby, un atelier inspirat de acest spectacol.

Participarea se face pe baza de rezervare la una dintre adresele:artelierd@yahoo.com sau artelierdproiecte2012@gmail.com

B24Kids este partener media al ArterlierD, alături de Melc Codobelc, Gokid.ro, Agenda Culturală pentru Copii.

No comments:

Post a Comment

Comentarii