Wednesday, March 11, 2015

Cursă de orientare cu busola cu Academia 1,61

A venit primăvara așa că acesta este momentul perfect pentru o CURSĂ de ORIENTARE în Pădurea Băneasa!

Abilitatea de a ne orienta cu o hartă şi o busolă este o aptitudine neglijata de omul modern dar foarte importantă în momentele în care nu mai avem semne şi indicatoare care să ne ajute să găsim drumul corect. Este foarte important şi util să deprindem câteva noţiuni elementare de orientare pentru a ne putea descurca în tot felul de situaţii, de la situaţii de criză până la cele triviale şi cotidiene. Astfel, vom învăţa cum să gândim corect, să vizualizăm mai bine mediul în care ne aflăm şi să fim mai stabili şi mai în control.

Pentru a învăţa acestea, vă propunem o aplicaţie de weekend, organizată în stilul nostru, în stilul cu care sunteţi deja obişnuiţi, cu o poveste, cu un cadru imaginar fascinant, cu ateliere şi jocuri presărate pe parcursul unui provocator traseu de orientare turistică.

Instructorii noştri vă vor invăţa cum să folosiţi harta şi busola, cum să navigaţi prin pădurea deasă şi vă vor ajuta, prin activităţile organizate, să descoperiţi câte ceva despre voi, despre limitele voastre şi despre aventurile pe care le puteţi trăi.

Academia 1,61
4 aprilie
Pădurea Băneasa
copii peste 6 ani
taxa de participare: 50 de lei

detalii aici: http://academia161.ro/?portfolio=cursa-de-orientare-cu-busola

3 comments:

  1. Ce fain! Daca n-aveam deja program pt 4 aprilie, mergeam si eu cu Eliza :) Sper sa mai organizeze.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laura, şi mie mi s-a părut foarte fain şi sper să ajungem! Da, cred că vor mai face. Urmăreşte-i că au programe foarte faine cei de la Academia 1,61! :)

      Delete
    2. Da, am stat sa browseresc site-ul lor, ma cam atrage o tabara pentru Eliza. Dar ma mai gandesc, mai caut info :)

      Delete

Comentarii