Thursday, March 26, 2015

Cântec pentru Tisha, premieră de Florii


În Duminica Floriilor, MiniArtShow by Ioana Ginghină a pregătit o surpriză pentru cei mici, dar și pentru cei mari, premiera musicalului Cântec pentru Tisha, un spectacol plin de energie şi voie bună, primul musical creat împreună cu spectatorii.

Duminică, 5 aprilie, orele 18.00, copiii, părinții și bunicii sunt așteptați la premiera musicalului Cântec pentru Tisha, în regia Feliciei Dalu care se va juca la Sala ArCub (Str. Batiștei, nr. 14).

Toți copiii vor fi întâmpinați cu surprize iar cei care poartă nume de Floare vor beneficia de intrare liberă (în limita locurilor disponibile).

Cântec pentru Tisha este un spectacol inedit cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii - mari și mici - deveniţi eroii poveștii Tishei.

Este un spectacol emoționant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât și părinților care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan relația dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.

Realizat după exigențele celor mici, musicalul Cântec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentați și, surpriza spectacolului, apariția video a cuplului Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.

Cu drag și de dragul copiilor, în Vinerea Mare, 10 aprilie, orele 18.00, MiniArtShow by Ioana Ginghină împreună cu Fundaţia Principesa Margareta a României, fac cadou copiiilor din medii defavorizate o reprezentație a musicalului Cântec pentru Tisha, donând 50% din profit .

Spectacolul caritabil se va juca tot la sala ArCub iar jumătate din profitul din vânzarea biletelor va fi donat în Sfânta zi de Paște.

Cântec pentru Tisha
Textul și versurile: Andreea Gaica
Compoziție muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu
Costume și decor: Flavia Varga
Regie și coregrafie: Felicia Dalu

Distribuție:
Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu
Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica
Rază de Culoare: Ilona Brezoianu
Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru
Ursul: Rareș Florin Stoica/Răzvan Rotaru

Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină
Durată: 60 min
Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim - http://www.eventim.ro
Rezervări bilete se pot face la contact@miniartshow.ro, telefon 0749419999.

Vă așteptăm să fiți eroii poveștii lui Tisha!

Parteneri: Arcub, Fundația Principesa Margareta a României

B24Kids se numără printre partenerii media ai evenimentului, alături de Jurnal pentru copii, Blitz Tv, România Liberă, Ziarul Ring, Revista Pap Tot, Qbebe, GoKid.ro, Bebelu.ro, Kidspots.ro, Macmackids.ro, Melc-codobel.ro, Copilul.ro, Calendarevenimente.ro, Portalevenimentecopii.ro, Suntparinte.ro, Copiisimamici.ro, Calendarulmagic.ro, Cursuri pentru copii.ro, Gradinite.com.

No comments:

Post a Comment

Comentarii