Friday, February 1, 2019

Oana Moraru invită educatorii la un atelier aplicat

Oana Moraru, specialist în educație, fondatoarea școlii Helikon și a platformei Vocea Părinților, declara într-un interviu pentru B24Kids, acum mai bine de un an, că:
"Participarea cadrelor didactice (...) până acum, a fost cam 50% din fiecare sală sau întâlnire pe care am condus-o. Profesorii și educatorii sunt, procentual, cam la fel de interesați ca părinții (...) Rolul acestor întâlniri în țară și în școlile în care ajung este construirea unui sistem capabil să-i contamineze pe cei încă netreziți. E un mecanism greoi, cu pași mici înainte și alți mulți înapoi."
Aici găsiți interviul integral: Cei șase ani de-acasă... și de la grădiniță

Sper că lucrurile s-au mai schimbat în bine, între timp, iar la evenimentul organizat sâmbătă 9 februarieOana Moraru va putea discuta cu o audiență formată în mare majoritate din cadre didactice, educatori și manageri ai grădinițelor private, în principal, dar și de stat, și părinți etc.

Este vorba de un atelier aplicat pentru educatori și manageri, cu exemple de activități, materiale și strategii pentru cea mai importantă etapă de creștere fizică, intelectuală și emoțională a copiilor noștri. O șansă pentru a începe devreme, inspirat și informat, dezvoltarea conștientă a celor mici.

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina evenimentului pe facebook, precum și de pe site-ul special creat pentru acest scop.


Grădinița 2.0
la Hotel Mercure Unirii
sâmbătă 9 februarie ora 10.00
Eveniment facilitat de Kinderpedia

No comments:

Post a Comment

Comentarii