Thursday, February 28, 2019

Harvie și muzeul fermecat, din 1 martie în cinematografeAnimația 3D HARVIE ȘI MUZEUL FERMECAT se lansează în cinematografele din peste 50 de orașe din România la data de 1 martie 2019

Harvie trăiește cea mai mare aventură din viața lui, în care va trebui să dea dovadă de istețime, dexteritate, curaj și să învețe ce înseamnă prietenia și lucrul în echipă. Personajul nostru principal este un băiețel isteț, dar cam neastâmpărat și cea mai mare pasiune a lui sunt jocurile video.
Împreună cu prietena lui Monica și cel mai bun prieten al său, ajunge prin părțile neexplorate ale Muzeului de Marionete și așa descoperă că muzeul este fermecat, iar păpușile vechi de sute de ani s-au trezit la viață! Însă tot atunci află că lumea este în pericol și este nevoie de un mic erou ca el pentru a o salva.

HARVIE ȘI MUZEUL FERMECAT este programat în prima săptămâna la cinema în orașele (lista cinematografelor este atașata): Alba Iulia, Alexandria, Arad, Botoșani, Brașov, București, Buzău, Brăila, Baia Mare, Bacău, Bârlad, Bistrița, Borșa, Caransebeș, Călărași, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Dorohoi, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Galați, Gherla, Hunedoara, Iași, Lugoj, Moinești, Onești, Oradea, Oravița, Petroșani, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Reșița, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sinaia, Slatina, Suceava, Târgu Jiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Toplița, Tulcea, Vaslui, Vulcan.

Distribuit de: RO IMAGE și FREEALIZE
Un film susținut de: Aqua Carpatica Kids, Noriel
Parteneri: Bicicletele Pegas
Parteneri media: Editura CD PRESS, Pipo, PRO FM, UTV, Gazeta Sporturilor, New Age Advertising Agency

No comments:

Post a Comment

Comentarii