Friday, February 15, 2019

Casa Zurli pornește prin țară să facă educație prin joacăCasa Zurli
, o nouă producție marca Zurli despre educație prin joacă. Potrivit reprezentanților Găștii Zurli, de data aceasta învățăm cum să apreciem lucrurile pe care le avem și să ne respectăm casa și regulile după care funcționează bine orice familie din România. Primul exemplu, Casa Zurli!

Gașca Zurli îi invită pe toți copiii din România în Casa Zurli, cea mai veselă și colorată căsuță din lume. Cine vrea să intre în căsuța Zurli trebuie să spună parola: Bucurie! Și ușa ei magică se deschide numaidecât.

Casa Zurli este un spectacol care împletește armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că atunci când facem curățenie în case facem curat și în mintea și sufletele noastre, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reușim să găsim echilibrul între toate acestea, viața noastră este mai frumoasă! Cea mai nouă producție marca Zurli aduce cântece nou-nouțe prin care cei mici învață să fie responsabili, jucându-se.

Aflăm împreună cu Fetița Zurli și prietenii din Gașcă cum facem să trăim în armonie, pace și iubire într-o casă, trecând peste micile tentații care ne fac să creăm haos. În Casa Zurli, fiecare are spațiul lui de care se îngrijește și are un rol foarte important, pe care se străduiește să îl ducă până la capăt.

Casa Zurli este plină de povești frumoase care abia așteaptă să fie spuse, scrise cu grijă și dragoste de Mirela Retegan. O producție plină de culoare care aduce în prim plan valori importante pentru copii și părinți.

Primăvara aceasta, Casa Zurli își deschide ușa pentru cei ce îi trec pragul. Gașca Zurli ajunge în lunile martie și aprilie 2019 în 11 orașe din România, în căutare de căsuțe și familii Zurli.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

22 martie, ora 19.00 – TIMIȘOARA - SALA SPORTURILOR OLIMPIA
24 martie, ora 17.00 - CLUJ NAPOCA – SALA POLIVALENTĂ
26 martie, ora 19.00 - BRAȘOV – SALA DACIA, COMPLEX LUX DIVINA
30 martie, ora 17.00 – CĂLĂRAȘI - SALA SPORTURILOR
31 martie, ora 17.00 - GALAȚI- SALA SPORTURILOR
13 aprilie, ora 17.00 – BOTOȘANI - SALA SPORTURILOR ELISABETA LIPA
14 aprilie, ora 17.00 - BACĂU- TEATRUL DE VARĂ RADU BELIGAN
15 aprilie, ora 19.00- BUZĂU - SALA SPORTURILOR
19 aprilie, ora 19.00 – CRAIOVA - SALA POLIVALENTĂ
21 aprilie, ora 17.00 - TÂRGU JIU - SALA SPORTURILOR
23 aprilie, ora 19.00 - BUCUREȘTI – SALA POLIVALENTĂ

PREȚ BILETE
Categoria 2 - 45 lei
Categoria 1- 90 lei
Categoria VIP- 200 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )
INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii