Monday, February 18, 2019

Baby Boom Show, în aprilie

Primăvara aceasta Baby Boom Show – expoziția pentru viitoare mămici și copii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani – anunță o ediție impresionantă. 

Baby Boom Show – în casă nouă cu multiple facilități pentru vizitatori

Începând cu 2019, Baby Boom Show are loc în unul dintre cele mai noi pavilioane ROMEXPO – Pavilionul B1. Pe lângă un look modern, pavilionul expozițional aduce numeroase beneficii pentru vizitatorii târgului. Începând cu accesul mult mai ușor în cadrul evenimentului și până la o sală de conferințe ce ține pasul cu noile dotări tehnologice, pavilionul permite spații mult mai ample de expunere, ce se vor concretiza în standuri mult mai atractive și o sectorizare ușor de urmărit pentru viitorii participanți la eveniment.

Baby Boom Show – 151 de companii și-au confirmat participarea

Cu mai bine de o luna înainte de deschiderea oficială, peste 150 de companii și-au confirmat deja prezența, iar înscrierile continuă!

Cărucioare, scaune auto, mobilier și decorațiuni, maternități și bănci de celule stem, îmbrăcăminte și încălțăminte, alimentație, jocuri și jucării, edituri, librării și multe, multe altele vor aștepta cei peste 10.000 de vizitatori preconizați ai ediției de primăvară.

Baby Boom Show – servicii medicale și cursuri gratuite pentru vizitatori

Baby Boom Show inseamna mai mult decat o expozitie. Este un eveniment pentru intreaga familie, ce pune accent pe responsabilitate si informare corecta.

Astfel, peste 20 de specialisti sunt alaturi de vizitatorii targului, oferind evaluari medicale, dar si sustinand cursuri si seminarii, toate gratuite, pe intreg parcusul celor patru zile de eveniment.

Evaluari de logopedie si kinetoterapie, cursuri de puericultura, curs de alaptare, cursuri de psihologie sau prim-ajutor sunt doar o mica parte din paleta informationala oferita in cadrul editiei de primavara Baby Boom Show.

Baby Boom Show pe scurt:
Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:
4 – 6 aprilie 2019: 10.00 – 19.00 si 7 aprilie 2019: 10.00 – 18.00

Accesul in cadrul evenimentului se face GRATUIT pe baza inregistrarii online doar pentru zilele de joi si vineri.
PRET BILET: 10 lei / PARCARE VIZITATORI: 5 Lei/ora

Pentru mai multe detalii, accesati: www.babyboomshow.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii