Thursday, May 31, 2012

Teatru de animaţie şi umbre de Ziua Copilului

1, 2, 3, STAI!

Începe joaca! E Ziua Copiilor şi nu avem nimic mai bun de făcut decât să uităm pentru câteva momente măcar de problemele noastre de adulţi şi să ne pierdem printre fantasticele culori ale copilăriei
E loc pentru absolut toţi în lumea copiilor!

Terasa Baraka prezintă cu onoare un spectacol minunat de animaţie şi umbre - Zâmbetul Prinţesei

Le Jacques este un concept teatral nou, născut prin îmbinarea filmului de animaţie cu teatrul de umbre, adică personajele sunt siluete construite şi mânuite de maeştri păpuşari. Decorurile sunt imagini animate, proiectate din spatele ecranului cu un retroproiector, aşadar spectatorul are atât bucuria de a viziona un film de animaţie, cât şi caldul sentiment că se află în faţă unui spectacol de siluete mânuite live, cu sensibilitate de păpuşari profesionişti.

…Povestea este inspirată după personaje reale. Toni şi calul sau Fido sunt prieteni nedespărţiţi, locuiesc într-un conac undeva în peisajul carpatin. Cei doi pleacă împreună în cea mai surprinzătoare şi feerică aventură din toate timpurile, pentru a aduce prinţesei iubite zâmbetul înapoi pe buze. Într-o călătorie epică prin lumi care se află dincolo de puterea oricărei imaginaţii. O poveste incredibilă adusă din tărâmul neexplorat al umbrelor, ce se adresează inimilor care nu au vârstă.

Eu, Le Jacques, cel care m-am decis să vă dezvălui nemaivăzuta lume a umbrelor în toata forma şi culoarea ei, vă invit să luaţi parte la acest festin pentru privire, cu tot sufletul deschis şi luminos…

Oferiţi copiilor dumneavoastră o poveste feerică pe care nu o vor uita întreaga viaţă, fiind siguri că amintirea ei va trezi mereu sentimente vesele şi calde în inimile spectatorilor!

Pentru mai multe detalii vedeţi http://lejacques.net/index.html

Abracadabra :)))

1 comment:

Comentarii