Tuesday, May 29, 2012

Ce aduce editura Art la Bookfest, pentru copii

Pentru Salonul Internaţional de Carte Bookfest, Editura ART v-a pregătit numeroase surprize şi noutăţi, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. 

Lansările Editurii ART pentru copii:

Ziua de vineri, 1 iunie, le este dedicată celor mici, cărora le-am pregătit cea mai frumoasă surpriză, lansarea volumului Jurnalul unui puşti. Jurnalul meu, de Jeff Kinney, care va avea loc începând cu ora 18.00
În atelierul interactiv pe care îl organizăm, le vom arăta celor mici care este metoda recomandată de Greg Heffley, personajul lor preferat, pentru scrierea unui bestseller.

Şi sâmbătă, 2 iunie, le-am pregătit surprize celor mici, pe care îi aşteptăm în standul Editurii ART de la ora 12.30, când vom organiza un atelier creativ în care să discutăm despre Alice în Ţara din Oglindă, de Lewis Carroll, şi despre Pulbere de stele, de Neil Gaiman. De la ora 13.00, aceştia se pot întâlni cu câţiva dintre autorii antologiei Ce poţi face cu două cuvinte, coordonată de Liviu Papadima, în cadrul unei sesiuni de autografe.

Noutăţi în rafturile ART pentru copii:

Pe lângă noutăţile noastre pe care le-aţi putut deja vedea în librării, cum ar fi volumele pentru copii precum Ce poţi face cu două cuvinte, coordonat de Liviu Papadima, Marele Nate, de Lincoln Peirce, Însemnările unei puştoaice, de Rachel Renée Russell, sau volumele apărute recent în colecţia ART Clasic, Fata pierdută, de D.H. Lawrence, Editura ART v-a pregătit, pentru Bookfest 2012, multe alte noutăţi.

Celor mici le-am pregătit adevărate surprize, cum ar fi apariţia celui mai nou volum semnat de Jeff Kinney, Jurnalul unui puşti. Jurnalul meu. Cu o mulţime de pagini interactive, dar şi cu suficient spaţiu în care să scrii povestea vieţii tale, această carte este tot ce-ţi trebuie pentru a crea propria capodoperă.

Câştigător al prestigioaselor premii Hugo, Nebula şi World Fantasy, autorul britanic Neil Gaiman vă invită în lumea de neuitat a unuia dintre cele mai spectaculoase romane ale sale, Pulbere de stele.

Una dintre cele mai citite şi îndrăgite cărţi pentru copii, Alice în Ţara din Oglindă, de Lewis Carroll, îşi poartă cititorii într-o lume magică, plină de aventuri, construite şi întreţesute cu multă măiestrie artistică şi cu o debordantă fantezie.

Lecturi la preţ redus

Editura ART vă aşteaptă cu titluri noi, dar şi cu reduceri de excepţie, de până la 40%. De asemenea, cititorii vor putea cumpăra anumite titluri la preţuri speciale: 8 lei, 9 lei sau 14,9 lei ş.a.m.d.

No comments:

Post a Comment

Comentarii