Thursday, May 17, 2012

Kids Summer Cooking School

Societe Gourmet incepe pe 19 mai seria de cursuri de gatit pentru copiii pasionatii de bucatarie si mancare adevarata, facuta de la zero. Cursurile se tin in aer liber, intr-o bucatarie de vara din centrul capitalei, iar cei mici vor gati alaturi de chef-ul german Daniel Wendorf .


Cursuri de gatit pentru copii la Kids Summer Cooking School

Primul curs al scolii de vara pentru copii are loc pe 19 mai de la ora 11:00 si face parte din multimea de evenimente organizate in intreaga lume cu ocazia Food Revolution Day initiata de Jamie Oliver .

Urmatoarele cursuri deschise pentru inscrieri au loc in datele de 9 iunie, 23 iunie, 14 iulie, 28 iulie.

Cei mici vor pregati vara aceasta alaturi de un chef adevarat hamburgeri facuti in totalitate de ei, marshmallows la gratar, paste artizanale din faina de grau dur, pastrav afumat pe loc, salata de gradina, paine coapta pe bat, rulouri de primavara cu legume, crepes si waffles cu inghetata facuta in casa.

Mai multe detalii despre fiecare curs, locatie si program, gasiti pe http://www.societegourmet.ro/kids/urmatoarele-cursuri/

Societe Gourmet promoveaza consumul de produse locale si de sezon, acestea fiind ingredientele pe care se bazeaza fiecare curs de gastronomie si eveniment organizat atat pentru copii, adulti sau companii. Gourmet inseamna indragostit de mancare buna, iar mancarea buna are la baza ingredientele cele mai bune. Cele mai bune ingrediente pentru sanatate, dar mai ales pentru gust sunt cele tocmai coapte aflate in sezon, ce nu calatoresc distante lungi pentru a ajunge la consumator.

Consumand ingrediente romanesti de sezon, incurajam producatorii locali, contribuim la sustenabilitatea mediului, mancam mai sanatos si mai ales mai gustos.

Alte activitati pe care Societe Gourmet le organizeaza cu si pentru copii sunt petrecerile culinare, weekend-urile gourmet in Transilvania pentru parinti si copii si programul afterschool aplicat pentru Scoala Germana Bucuresti si British School of Bucharest.

1 comment:

Comentarii