Thursday, May 24, 2012

Pictează poveşti la Natura Parc

Arta îmbogăţeşte cultura oricărei naţiuni şi ne permite să exeprimentăm o altă viziune asupra lumii. De aceea este important ca şi copiii noştrii să înveţe despre importanţa culturii artei. Nu este niciodată prea târziu pentru a-i atrage pe copii spre lumea artei şi pentru a-i învăţa să-şi exprime creativitatea de la o vârstă fragedă, acest lucru îi va ajuta să rămână conectaţi cu latura lor creativă de-a lungul întregii vieţi - se spune într-un comunicat al Natura Parc.

De aceea Natura Parc ofera copiiior cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani posibilitatea sa picteze cel mai mare tablou, cu povesti din lumea copilariei. Le punem la dispozitie o pânză de peste 100 m lungime şi culori pentru a exprima in imagini cele mai frumoase povesti ale copilariei.

Intră în lumea imaginaţiei şi a culorilor, sâmbătă 2 iunie, de ziua copilului la Natura Parc®, intre orele 10.00 si 16.00.

Bilet de intrare 5 lei/pers. Copiii cu vartsta pana la 12 ani bebeficiaza de intrare gratuita la Natura Parc, sambata 2 iunie.

Natura Parc®
DN 11 Brasov-Sf. Gheorghe
Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.naturaparc.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii