Wednesday, May 30, 2012

Kidfest la Grand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City sărbătoreşte Ziua Copilului printr-un festival care se va desfăşura timp de 4 zile, între 1 şi 4 iunie, în foaierul cinematografului.

Vineri, 1 iunie, este deschiderea oficială a festivalului. Copiii se pot distra alături de clovnii care le vor oferi baloane şi le vor picta chipurile. În plus, ei pot câştiga mai multe premiile instant, participând la concursurile din prima zi a festivalului.

Următoarea zi este dedicată culturii şi ştiinţei. Aşadar, sâmbătă, 2 iunie, de la ora 12.00, în sala Grand Epika se va juca piesa de teatru pentru copii “Dumbrava minunată”, pusă în scenă de actorii şi soliştii teatrului “Nae Leonard” din Galaţi.
Sala Imagika găzduieşte, în continuare, expoziţia ştiinţifică interactivă pentru copii, numită “Xperiment”, unde cei mici pot admira cele 16 experimente special concepute pentru a oferi o înţelegere intuitivă a principiilor mecanicii.

Duminică, 3 iunie, este ziua sportului, sub emblema Disney. Începând cu ora 11.00, în foaierul cinematografului va fi amplasat un autodrom, iar copiii se vor putea înscrie în cursă la volanul celebrului Fulger McQueen. Toţi copiii care intră în cursă sunt înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru câştigarea marelui premiu: o maşină cu pedale Fulger McQueen. 
Tot în foaier, copiii îşi pot exersa talentul la diverse activităţi sportive: aruncări la coşul de baschet, şuturi la poarta de fotbal sau săritura în lungime. În plus, concursurile cu premii instant sunt un alt ingredient care va da “gust” competiţiei.

Ultima zi a festivalului, 4 iunie, este ziua distracţiei. După o demonstraţie de dans, oferită de artişti profesionişti, şi copiii se pot înscrie la un concurs, cel mai talentat dansator urmând să fie premiat. În această zi, copiii vor fi rugaţi să poarte costume, întruchipând personajele lor preferate din filme. Cei care nu au costumele pregătite, vor fi ajutaţi de artiştii de face painting să se transforme în eroii lor favoriţi. Cele mai senzaţionale apariţii vor fi premiate.

Mai mult, una dintre principalele atracţii ale festivalului va fi maratonul de filme pentru copii, cu bilete disponibile la un preţ special. Animaţiile şi filmele de aventuri vor rula pe marile ecrane în fiecare din cele 4 zile, de la ora 10:00 până la ora 18:00. Copiii pasionaţi de filme vor plăti un singur bilet, însă se pot uita la câte proiecţii doresc pe parcursul unei întregi zile. Programul filmelor este pe site-ul cinematografului: www.grandcinemadigiplex.ro.

Toţi cei care cumpără bilete la filmele din cadrul maratonului intră automat în tragerea la sorţi pentru marele premiu. Acesta constă într-un abonament pentru o familie (doi adulţi şi doi copii), valabil până la sfârşitul anului la Grand Cinema Digiplex. Detalii despre concurs vor fi postate curând pe site-ul www.grandcinemadigiplex.ro.

Mai mult, foaierul cinematografului se va transforma într-un mare loc de joacă, cu multe activităţi atractive, toate presărate cu voie bună: origami, concurs de dans, cursa cu maşinuţe din filmul “Cars 2”, carnavalul personajelor de film, activităţi sportive şi standul cu produse pentru copii al partenerului Diverta.

No comments:

Post a Comment

Comentarii