Wednesday, May 23, 2012

Festival pentru copii, în Bucureşti

Festivalul copiilor Lumea lui P*ET – KidsFest va avea loc în weekendul 16-17 iunie, în parcul din Piaţa Unirii
Evenimentul promite participanţilor două zile de poveste, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile, muzica live, piesele de teatru, precum şi o serie întreagă de alte surprize pregatite de amfitrionul evenimentului, P*ET, PrietenulExtraTerestru al copiilor de pretutindeni. 

Lumea lui P*ET – KidsFest este un eveniment prezentat de Betty Ice, fiind conceput şi organizat de Emagic, în parteneriat cu Zurli.

Lumea lui P*ET este un adevarat oras in miniatura, o lume frumoasă şi curată, o lume plină de culoare şi de veselie, creată special pentru zilele pe care Prietenul ExtraTerestru P*ETdoreste să le petreacă în România, alături de cei mici. De acolo, de sus, de pe planeta lui, P*ET a văzut că în Bucureşti oamenii locuiesc în clădiri din cărămidă, beton sau lemn. El în schimb, locuieşte într-o piramidă transparentă şi îşi doreşte să se simtă la noi ca acasă, aşa că îi roagă pe copiii din Bucureşti să-i dea o mână de ajutor pentru a-şi construi o căsuţă precum cea de pe planeta lui - o piramidă din pet-uri.

Aceasta este povestea care sta la baza organizarii primului festival dedicat copiilor. Intregul eveniment va fi precedat de unul dintre cele mai ample programe de reciclare care implica in special copiii. Derulat alaturi de Romprest in diferite scoli din Bucuresti, programul doreste sa incurajeze reciclarea ambalajelor din plastic si crearea unor obiceiuri „eco” inca de la cele mai fragede varste. „Lumea lui P*ET – KidsFest” va include desigur o piesa centrala - piramida contruita din pet-urile adunate de copii in scoli inainte de eveniment, dar si o multime de alte surprize: un laborator de stiinte, un tunel al groazei, un atelier foto si chiar o “inchisoare” a parintilor, unde cei mici ii pot inchide pe parinti pentru a putea explora in voie intreaga lume a lui P*ET. Pe langa nenumaratele jocuri si concursuri ce se vor desfasura pe toata durata festivalului, P*ET a pregatit si un bal al printeselor si un carnaval pentru iubitorii de costume, precum si nenumarate reprezentatii de teatru puse in scena de Gasca Zurli, urmate la incheierea programului de concerte live sustinute de cativa dintre cei mai cunoscuti artisti romani ai momentului, ale caror nume vor fi anuntate in curand.

Biletele se găsesc pe myticket.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii