Tuesday, September 26, 2017

Atelier de teatru pentru copii. Și CONCURS pentru părinți


Teatrul de improvizație oferă copiilor un cadru în care pot fi sinceri până la capăt, pentru că nu ține cont de prejudecăți sociale, de ce e corect sau nu, frumos sau urât, bine sau rău, ci te împinge să fii tu indiferent de ce zic ceilalți.

Acesta e doar unul dintre beneficiile teatrului, la vîrsta copilăriei. În plus, lecțiile de actorie îi învață pe cei mici dezinhibarea, exprimarea liberă, libertatea de expresie, care stă la baza creației, creativitatea, capacitatea de improvizație, capacitatea de reacție în situații limită... și multe altele.

Dacă doriți ca și micuțul vostru, de vîrstă între 7 și 10 ani, să aibă parte de toate acestea, e clar! Trebuie să îl înscrieți la Atelierul de teatru pentru copii de la Fundația Calea Victoriei, partea pentru copii numită ”Școala de arte și maniere”.

Atelierul începe pe 7 octombrie, are 6 întîlniri, sîmbăta de la ora 11.00, la sediul din strada Popa Soare nr 40, etaj 1, și este susținut de Livia Stoica. Costul atelierului este 300 lei.
Toate detaliile le găsiți și pe site-ul organizatorilor aici

Daaar... unul dintre voi poate să beneficieze de un loc gratuit la atelier. Tot ce trebuie să facă este să cîștige acest CONCURS.

Întrebare: Cum se numește ”divizia” pentru copii a Fundației Calea Victoriei?
Perioadă de desfășurare: marți 26 septembrie, ora 12.00 - duminică 1 octombrie, ora 12.00.
Numele participanților vor fi puse în urmă, vom trage la sorți, iar cîștigătorul va fi anunțat aici duminică, 1 octombrie ora 20.00 (sau cel mai tîrziu luni 2 octombrie dimineața).

Succes!

L.E.: Cîștigătoarea concursului este Carmen Bădoiu. Felicitări!

1 comment:

Comentarii