Sunday, September 17, 2017

Gașca Zurli ne cheamă la masă


Gașca Zurli pleacă în turneu cu cel mai nou spectacol al trupei, "Hai la masă!" Pe 3 octombrie, Gașca Zurli pornește în turneu, astfel că îndrăgitele persoanaje ajung în aceasta toamnă în 10 orașe din țară, cu cel mai nou spectacol al trupei - "Hai la masă!".

Gasca Zurli promite că spectacolul "Hai la masă!" este o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă. Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli.

Astfel, în octombrie si noiembrie, Gasca Zurli ajunge in Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Botoșani, Bacău, Galați, Sibiu și București. Este o producție unică, un joc de lumini fantastic si o super desfășurare de forțe. 10 orase, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcurși de-a lungul și de-a latul țării, nenumărate emoții și milioane de pupici cu sclipici.

Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate în maniera Zurli, jucăuș și colorat, prin cântece și întâmplări simpatice, pline de învățăminte. Noul personaj, adorabilul Bucătăraș Zurli, devine aliatul părinților, în bucătarie. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă. "Hai la masa!" demontează ideea că "masa" este un chin pentru cei mari și cei mici, deopotrivă, dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, cand, cum și cât mănâncă.

Versurile noilor cantece poarta semnătura Mirelei Retegan, femeia care a creat fenomenul Zurli. Tot ea semnează și scenariile spectacolelor Găștii Zurli. Cu fiecare producție, Mirela reușește să-i împrietenească pe copii cu obiceiurile pe care, în genere, părinții sunt nevoiți să le impună. 

În fiecare oraș în care Gasca Zurli va ajunge, Tanti Prezentatoarea - Mirela Retegan a pregatit pentru micii prieteni ai Găștii Zurli surprize si concursuri cu premii.

Iată orașele în care Gașca Zurli ajunge în octombrie și noiembrie cu spectacolul, "Hai la masa!”
3 octombrie, Brașov, Sala Dacia, Complex Lux Divina, ora 19.00
5 octombrie, Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, ora 19.00
13 octombrie, Botoșani, Sala Polivalentă Elisabeta Lipă, ora 19.00
14 octombrie, Bacău, Teatrul de vară Radu Beligan, ora 19.00
15 octombrie, Galați, SAala Sporturilor, ora 19.00
22 octombrie, Craiova, Sala Polivalentă, ora 19.00
25 octombrie, București, Sala Polivalentă, ora 19.00
29 octombrie, Timișoara, Sala Sporturilor Constantin Jude, ora 19.00
04 noiembrie, Baia Mare, Sala Sporturilor Lascăr Pană.

Biletele s-au pus în vanzare online pe www.eventim.ro si magazinele partenere Eventim. 
Toate detaliile se găsesc pe www.zurli.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii