Thursday, March 24, 2016

Stop concurs! Câștigătorii sunt...

Stop joc!


După cum vedeți, am prelungit termenul până la ora 17.00 (în loc de 13.00), dar cu toate acestea nu pot să nu remarc că, deși concursul a avut în jur de 350 de vizualizări pe Facebook, totuşi doar 3 dintre voi doresc să meargă la Teatru la Cinema în acest weekend.

Ştiţi voi cumva că se anunţă vreme de bicicleta prin parc şi nu ştiu eu?! Sau vă urniți mai greu, și a fost prea din scurt? Sau poate nu mai sunteți obișnuiți cu concursurile pe B24Kids? Reobișnuiți-vă, căci vor mai fi! :)

Aşadar, la Fata babei şi fata moşneagului duminică, 27 martie, la Cinema City Mega Mall merge Petra Sofia. 

La Peter Pan sâmbătă, la Cinema City Sun Plaza, merge Cristian Bădilă, ptrivit Random.org, căci apare primul, din cei 2 care au dorit această piesă.



Pentru numărul 2 din cei 2 care au dorit la Peter Pan, adică pentru Vasilica Săriou, pot oferi totuşi, ca "premiu de consolare", invitaţie la Regatul fermecat sâmbătă, 26 martie, la Cinema City Afi Cotroceni. 

Toate spectacolele încep la ora 11.30 şi alte informaţii despre ele puteţi găsi şi aici

Aştept câte un mesaj de confirmare pe pagina de Facebook B24Kids cu numele din buletin, cu care vă veți legitima la casa de bilete, înainte de spectacol. Cât mai repede, ca să pot anunţa şi eu organizatorii.

Și vă așteptăm în număr mai mare data viitoare!

No comments:

Post a Comment

Comentarii