Friday, October 4, 2013

Salvează o inimă

Din categoria "Ne place", B24Kids - Gazeta culturală a copiilor promovează magazinul online salveazăoinimă.ro. Este vorba despre un proiect lansat recent, pe 15 septembrie acest an, şi realizat de către membri voluntari ai Asociaţiei Salvează o Inimă. Potrivit reprezentanţilor magazinului online, profitul obţinut va fi direcţionat către centrul de plasament Elena Doamna din Botoşani.

Iată şi o scurtă prezentare a proiectului:

Magazinul online salveazaoinima.ro a fost înfiinţat pentru a ajuta copii aflaţi în dificultate atât medicală, cât şi materială. Magazinul caritabil salveazaoinima.ro funcţionează sub sloganul "Împreună pentru cei mici". Acestui proiect unic s-au alăturat branduri cunoscute atât la nivel naţional, cât şi internaţional venind în întâmpinarea clienţilor noştri cu cele mai bune produse. La doar o simplă apăsare de buton putem face minuni în viaţa copiilor care nu au avut şansa să se bucure de o copilărie normală.

Un concept atrăgător, un design provocator, un stil unic, totul vine în sprijinul celor mici. În cadrul magazinului puteţi găsi diferite produse: cărucioare pentru copii, pătuţuri, produse parafarmaceutice, jucării, dar mai ales cărţi de poveşti şi DVD-uri pentru cei mici. Ajutorul pe care fiecare îl poate oferi nu este condiţionat şi limitat la sprijinul financiar, ci indiferent de vârstă, statut social sau disponibilitate, cu toţii putem contribui printr-un singur click, încât fiecare accesare a paginii web destinată realizării proiectului va spori interesul partenerilor şi va face site-ul mai atrăgător pentru o eventuală colaborare.

Cumpărând din magazinul Salveazaoinima.ro poţi face în acelaşi timp două lucruri minunate: poţi aduce zâmbetul copilului tău aducându-i ceva nou, iar în acelaşi timp poţi aduce zâmbetul celor care au nevoie de ajutor, sumele obţinute din vânzarea produselor fiind direcţionate către aceştia.

Vă aşteptăm cu drag pe: http://www.salveazaoinima.ro/

No comments:

Post a Comment

Comentarii