Friday, May 17, 2013

De 1 iunie, să ajutăm copiii cu autism


Odată cu Maratonul Iepuraşilor, B24Kids a păşit timid în zona de sport. Mens sana in corpore sano,  spuneau înţelepţii antici. Acum avem a vă anunţa un eveniment sportiv, biciclistic mai precis, ce-şi propune să vină în ajutorul copiilor cu tulburări din sfera autismului. 
Iată mai jos despre ce e vorba, cine sunt organizatorii şi unde vă puteţi înscrie ca să daţi şi voi o mână de ajutor. 
Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism cross country care îşi propune să sprijine un stil de viată sănătos şi să promoveze ciclismul ca mod de petrecere a timpului liber. Evenimentul îşi doreşte să vină în întâmpinarea tuturor iubitorilor de natură şi a pasionaţilor de competiţii sportive, având ca obiectiv conştientizarea autismului şi susţinerea programelor de integrare a copiilor diagnosticaţi cu tulburări din spectrul autist.
Competiţia va avea loc pe data de 1 IUNIE în Pădurea Cernica pe o buclă de traseu de 12 km care va fi parcursă de cel puţin două ori de concurenţi, în funcţie de categoria aleasă. Traseul va fi prietenos, cu diferenţe mici de nivel, preponderent pe poteci de padure. Copiii vor putea concura pe trasee special amenajate şi vor avea parte de surprize şi cadouri pe durata întregii zile.
Evenimentul va fi găzduit de Phoenix Aventura Parc, o locaţie de 2,5 ha, unde concurenţii şi susţinătorii lor vor putea parcurge opt trasee de căţărare cu dificultăţi progresive şi se vor putea angrena în diverse scenarii de paintball.
Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcţionate către Asociaţia HelpAutism în scopul susţinerii programelor gratuite pentru copii în cadrul Centrului de Diagnostic Precoce şi Intervenţie Timpurie în Autism, situat pe Str. Delea Nouă nr. 36 sector 3.
Cu prietenie,
Echipa BikeXpert & HelpAutism


No comments:

Post a Comment

Comentarii