Friday, May 31, 2013

Ateliere gratuite de limba engleză distractivă pentru copii

Pentru că limba engleză are o importanţă extraordinară pentru comunicare şi informare în această eră a internetului şi a globalizării, Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie îşi propune să motiveze cât mai mulţi copii să o înveţe, prin metode atractive, care să îi facă să asimileze cu plăcere.

În luna copiilor, Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie le va oferi celor mici mai multe evenimente gratuite, oportunităţi de a învăţa engleza altfel decât la şcoala, prin jocuri şi cântece, care să îi stimuleze şi să le stârnească interesul.

Aşadar, copiii între 4 şi 10 ani sunt aşteptaţi  la "Happy Hour cu Ziggy şi Zaggy" pe 1, 2 şi 8 iunie la Biblioteca Suspendată din Lumea Copiilor, fascinantul orăşel din Parcul Tineretului, intrarea Brâncoveanu. Biblioteca Suspendată se află lângă Roata Mare din Lumea Copiilor, iar participarea este gratuita. Jocurile în limba engleză vor începe la ora 17:00 şi cei mici se pot alătura activităţii şi pe parcurs. 

Modalitatea de lucru cu copiii va fi bazată pe metode de învăţare non-formală, prin jocuri de rol, cântecele, concursuri şi alte activităţi amuzante, care îi vor cuceri pe copii. Vedetele orelor de engleza vor fi Ziggy şi Zaggy, personajele create de Shakespeare School, atât de îndrăgite de copii şi deja celebre din cartea “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” şi de la emisiunile-lecţie de engleză de la Radio Itsy Bitsy.

De altfel, cei care se vor juca cu cei mici în cadrul atelierelor de limba engleză vor fi chiar profesorii Shakespeare School, centru de învăţare a limbii engleze specializat în predarea limbii engleze altfel decât la şcoală, prin metode care îi fac pe copii să decopere bucuria învăţării. Metodele se pliază pe aptitudinile şi interesele celor mici, astfel încât ei să îşi menţină interesul pentru lecţie şi să reţina încă din timpul cursurilor.

Pentru mai multe detalii despre ateliere si activitati, parintii pot suna la 0755.132.228.

No comments:

Post a Comment

Comentarii