Thursday, May 31, 2018

Balul Britanic la a șaptea ediție

International House Bucharest și English Kids Academy organizează, pentru al șaptelea an la rând, evenimentul educațional Balul Britanic. Cu o tradiție deja renumită printre evenimentele cu miză profundă pentru educația și viitorul copiilor din România, Balul Britanic va avea loc pe 8 iunie 2018, în grădina Hotel Caro din București, anunță organizatorii.

Balul Britanic este un eveniment de înaltă ținută pentru Bucuresti. În fiecare an, evenimentul beneficiază de spriijinul Ambasadei Marii Britanii la București și de atenția Casei Regale a Marii Britanii.
„Balul Britanic a devenit deja o tradiție pentru noi. An de an, marcăm sfârșitul anului de studio și sărbătorim rezultatele extraordinare obținute de elevii nostri. Balul Britanic reprezintă însă mai multe decât atât. Este o recunoaștere a eforturilor depuse de către copii, dar și un pas înainte spre o mai bună educație a acestora. Vom investi continuu în viitorul lor.”, a declarat Mihai Laurentiu Gânj, Președinte English Kids Academy.
Balul se afirmă ca un eveniment educațional și cultural de elită, în cadrul căruia copiii cu rezultate excepționale la limba engleză vor trece în revistă rezultatele obținute de-a lungul anului. Balul Britanic premiază elevii English Kids Academy din clasele II – XII şi elevii participanți la concursul de engleză Fonix. De asemenea, în aceeași zi vor fi strânse fonduri care vor fi donate unor importante cauze caritabile.

Aflat deja la a șaptea ediție, Balul Britanic susține și promovează învățământul de calitate și valorile în societatea românească. Evenimentul, la care sunt așteptați aproximativ 600 de invitați, prezintă un program cultural complex, incluzând reprezentațiile artistice ale copiilor prezenți la eveniment, dar și pe cele ale unor artiști cunoscuți.

Balul Britanis se bucură de implicarea și sprijinul partenerilor: Game Developers Academy, Humanitas, Happy Cinema, Cartemma, Orășelul Cunoașterii, Siviero Maria, Fidgetz, LEGO® Romania, Vertical Spirit, Olympus, Aqua Carpatica, Betty Ice, Carturesti, Editura ALL, Editura Niculescu, Elite Art Gallery, ETi Foods, Floraria Magnolia, Fundatia Sensiblu, Fundatia Vodafone, Ideal Board Games, Metropolitan Life, Rin Grand Hotel, Vavian Pharma.

B24Kids by Anca Ilie este partener media la eveniment.

No comments:

Post a Comment

Comentarii