Monday, May 21, 2018

Reduceri de 50% la conferință cu Otilia Mantelers și Ravid Aisenman Abramsohn!


Începem să ne dăm seama tot mai mult, în ultima vreme, de importanța emoțiilor: emoțiile copiilor, dar și ale părinților. Care sunt emoțiile, cît de naturale sunt ele, cum apar emoțiile la copii, cum să decodăm tantrumurile acestora. Dar eu, una, mai primesc ceva din toate aceste discuții: cum să ne înțelegem pe noi, părinții, pe noi înșine, și să mai înțelegem că emoțiile copiilor sunt pe de o parte oglinda emoțiilor noastre, iar pe de altă parte ele la rîndul lor declanșează în noi tot felul de emoții.

Pe 16 iunie, Parenting Academy organizează, împreună cu Otilia Mantelers, o conferință pe această temă: Furtunile emoțiile la copii și părinți. Va fi un eveniment experiențial, unic în peisajul conferințelor de pînă acum, despre cum ascultăm emoțiile în familie, anunță organizatorii.

Alături de Otilia Mantelers, Leader Hand in Hand Parenting în România, va vorbi și Ravid Aisenman Abramsohn, Leader Regional Hand in Hand Parenting Europa. Astfel, publicul va experimenta profunzimea ascultării, așa cum arată ea în realitate în relația părinte-copil, va putea pune întrebări legate de sine și copiii lor. Vom exemplifica concret cum pot acționa părinții.

Găsiți mai multe informații despre conferință aici: https://goo.gl/zZsRVj
Evenimentul pe facebook îl puteți accesa aici: https://www.facebook.com/events/1993755524211839/

Atenție! Pentru următoarele 2 săptămîni, sunt reduceri importante de pret: 50% pentru biletele în sală și 40% pentru vizionarea online (atît live, cît și înregistrat).
Eu zic că nu e cazul să ratați asta!

No comments:

Post a Comment

Comentarii