Sunday, March 30, 2014

Micile Vedete, în căutarea Maşinii de făcut teme

Şcoala de film şi televiziune pentru copii "Micile vedete" anunţă Premiera filmelor pentru copii realizate în cadrul şcolii. În calitate de parteneri media, vă oferim mai jos anunţul partenerilor noştri:Talent, emoţie, candoare – trei cuvinte care definesc cel mai important eveniment cinematografic şi educativ pentru copii din această primăvară: a VIII-a ediţie a Premierei Filmelor pentru Copii „Micile Vedete”. Pe data de 3 aprilie 2014, în incinta Cinematografului Movieplex, din Plaza România, invitaţii vor avea ocazia să se alăture Micilor Vedete în investigarea dispariţiei Maşinii de făcut teme, într-o aventură plină de mister şi de necunoscut. Ultima promoţie de absolvenţi ai cursurilor de film şi televiziune pentru copii se va transforma într-o echipă de detectivi curajoşi şi determinaţi, ce vor merge până în pânzele albe pentru a afla secretul ascuns în spatele controversatei maşinării.

Şcoala de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” continuă să scrie istorie în lumea filmului pentru copii, prin lansarea a două noi scurt metraje pe teme educative, care îi au ca protagonişti pe înşişi cursanţii şcolii, nerăbdători să arate tuturor ce au învăţat. „Maşina de făcut teme” prezintă misterioasa dispariţie a ingenioasei invenţii, un dispozitiv magic dorit în secret de toţii copiii, pe urmele căruia inspiratul Detectiv porneşte însoţit de micii inventatori ai genialei maşinării.

Acţiunea celui de-al doilea scurt metraj, „Micile Vedete la petrecerea de Halloween”, este plasată în noaptea cea mai de groază a anului. Deodată, devine de neînţeles pentru Micile Vedete cum mâncarea începe să dispară de pe masă, iar acesta este doar începutul. Costumele surprinzătoare şi decorul spectaculos, specific sărbătorii de Halloween, vor aduce un plus de savoare poveştii pline de suspans spre deliciul publicului din sală.

Cei 450 de invitaţi vor avea prilejul să afle deznodământul neaşteptat al celor mai recente aventuri trăite de Micile Vedete, iar la finalul proiecţiei se vor destinde în atmosfera festivă a cocktailului şi petrecerii pentru copii, animate de prezenţa unor personaje de poveste.

Parteneri:
Evenimentul este susţinut de partenerii educaţionali: Primăria Sectorului 1, Primăria Sectorului 6 şi Liceul Teoretic „Jean Monet”, partenerii strategici: Cinematograful Movieplex, Plaza România, Gorna Bania şi Castel Film, partenerii Rommac, Diverta, Apidava, Aquila, Zewa, Rausch, Tymbark, Paula Pudding, Vedda, Top Production, Radar Group, Zoomserie, The Plot, Party Staff, Cora, Bun şi Tot, Fun4All, Bucătăraşul cel Dibaci, Rose-Mary şi partenerii media: Draga mea pentru copii, Bebelu, Radio România 3Net, Ziarul Oval, literaturacopii.ro, Ziarul Ring, Observator Cultural, Melc Codobelc, 121.ro, UrbanKid.ro, Ştiri pentru copii, GoKID.ro, Qbebe, B24Kids, suntparinte.ro.

Şcoala „Micile Vedete” este prima Şcoala de Film și Televiziune pentru Copii din România, care se adresează exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, oferind cursuri axate pe 3 discipline: tehnică de filmare, interpretare şi dicţie, indispensabile unor viitori profesionişti în film şi televiziune. La aproape 4 ani de la înfiinţare, Şcoala „Micile Vedete” se mândreşte cu un portofoliu de 17 filme de scurt metraj pentru copii, pe teme educative, cu sute de copii instruiţi şi peste 30 de apariţii ale Micilor Vedete în spoturi publicitare şi sociale şi filme de lung metraj.

Fondatoarele Şcolii „Micile Vedete”, surorile Ariana şi Ema Pendiuc – regizor şi, respectiv, producător al filmelor „Micile Vedete la Şcoală”, „Micile Vedete la ţară” şi „Magda”, selecţionate la Festivalul de Film de la Cannes, în 3 ani consecutiv, în 2012, 2011 și 2010, au dus numele Micilor Vedete peste hotare, acesta devenind un brand de referinţă în industria filmului pentru copii.

No comments:

Post a Comment

Comentarii