Saturday, March 29, 2014

Kindermusic. Cursuri de limba engleză prin muzică şi mişcare


Copiii de astăzi cresc în lumea multilingvă, iar Kindermusik îi poate ajuta să-şi dezvolte, prin muzică, simţul limbii engleze încă de la vârste foarte fragede - spune un anunţ al GoKid. Acesta continuă:

Programele Kindermusik oferă educaţie muzicală copilului de la vârsta de şase luni până la 7 ani şi dezvoltă toate aptitudinile - lingvistice, motrice, sociale, cognitive, emoţionale şi muzicale. Cercetările dovedesc că atunci când copiii învaţă a doua limbă până la vârsta de 8 ani, au şanse mai mari de a o vorbi ca o limbă maternă şi îşi îmbunătăţesc cunoştinţele limbii lor materne.

Cursul Kindermusik pentru copiii cu vârsta între 18 luni – 3 ani: Our Time

La aces curs copiii participă împreună cu părinţii.

În acest curs predomină muzica ce reflectă bucuriile copilului tău în creştere. În fiecare săptămână copilul se va bucura jucându-se, dansând, cântând cu voce şi la diferite instrumente cu noii lui prieteni, iar tu vei fi încântată să-l ajuţi să-şi exerseze o varietate largă de capacităţi, precum abilităţile motrice grosiere şi fine, sociale, precum şi ascultarea activă. Vei primi de asemenea sfaturi despre cum poţi folosi acasă şi în alte situaţii melodiile auzite.

Cursul este susţinut de Egle Chişiu, Educator licenţiat Kindermusik.

Egle Chişiu a absolvit Academiile de Muzică din Vilnius (Lituania) şi Milano (Italia). Artist liric independent şi traducător, mamă a doi copii şi educator licenţiat de Kindermusik, îi iniţiază pe copii în tainele minunate ale muzicii şi îi întroduce în lumea limbii engleze.

Structura cursului Kindermusik – Our Time
Modul: 4 şedinţe
Frecvenţa: Săptămânal, in fiecare miercuri
Orele: 10.30-11.15
Vârsta copiilor: 18 luni – 3 ani
Durata: 45 minute

Şedinţă gratuită pe 2 Aprilie, ora 10.30
Vă oferim posibilitatea să testaţi dacă îi place copilului dvs acest tip de curs, înainte de a vă înscrie la curs. Prin urmare, vă invităm să luati parte pe 2 Aprilie la o şedinţă de Kindermusik, alături de grupul de mămici şi copii care au început deja un modul.

Înscrierile se fac la adresa: contact@gokid.ro

Kindermusik International este o companie mondială de educaţie muzicală timpurie a copiilor.
Kindermusik International de 30 ani creează şi aplică programele în limba engleză pentru copii de la nou născut până la 7 ani. Analizând cele mai cunoscute sisteme de educaţie din lume – Orff, Suzuki, Kodály, Montessori şi altele, Kindermusik International a pregătit programele de învăţământ, împărţite pe grupuri de vârstă şi pe teme specifice. Aceste programe au fost deja apreciate de copii şi părinți din 66 de ţări din întreaga lume, existând în jur de 5000 de educatori care predau în sistemul Kindermusik!

Cursurile au loc la Urbanesc, Strada Pictor Stefan Luchian, nr. 17, sector 2, Bucureşti

No comments:

Post a Comment

Comentarii