Saturday, June 29, 2013

Week-endul acesta, la MiniArtShow

MiniArtShow vă invită şi weekendul acesta la joacă educativă şi spectacol. În acest weekend avem programat un nou eveniment 3 în 1 pentru cei mici - anunţă organizatorii. Grădiniţa Miruna va fi gazda noastră. Împreună cu Minnie Mouse ne vom juca, vom dansa şi vom face poze, apoi vom urmări un spectacol-atelier marca MiniArtShow Priveşte şi descoperă, recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 luni şi 4 ani. Mai jos găsiţi detalii despre desfăşurarea evenimentului. 
 
Eveniment pentru copii cu multe surprize - Gradinita Miruna
“Priveste, descopera si joaca-te impreuna cu Minnie Mouse"
 
Inca un eveniment organizat de MiniArtShow, dar acum impreuna cu gradinita Miruna, de la care nu ar trebui sa lipseasca nimeni. Gazda acestei petreceri este chiar Minnie Mouse care abia asteapta sa-i cunoasca pe copii si sa-i conduca intr-o lume frumoasa. Impreuna cu ea vom viziona spectacolul "Priveste si descopera" , recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 10 luni si 4 ani.
 
Inca de la nastere copiii intra intr-o lume noua in care la inceput incearca sa se adapteze , iar apoi sa o cunoasca. Primele sunt simturile: vazul, mirosul si auzul.
"Priveste si descopera "este un spectacol interactiv, cu jocuri si situatii simple,  prin care cei mici sa-si constientizeze si sa invete fiecare parte a fetei.
Este un spectacol-atelier in care cei mici nu vor fi obligati sa stea pe scaunele ci impreuna cu noi vor descoperii: interesul de a juca un joc, capacitatea de a asculta si a executa, si  isi vor dezvolta aptitudinile vizuale si auditive. Cine nu s-a jucat in copilarie jocuri ca: "cucu bau"," baba oarba" sau " podul de piatra".
Sunt jocurile care nu vor lipsi din acest atelier.
 
 Apoi impreuna cu Minnie vom avea parte de cea mai mare distractie, animatia, dansul si modelajul din baloane nu ne vor lipsi, iar in final fiecare copil va pleca acasa cu o surpriza, o amintire pe care nu o va uita niciodata.

Va asteptam cu mare drag la evenimentul nostru de sâmbătă 29 iunie 2013.
Locatia e noua, frumoasa si primitoare, deci nu avem niciun motiv sa stam acasa.
Inscrieri : miniartshow@yahoo.com sau 0749 41 9999.
Durata: aproximativ o ora
Pret: 50 lei/copil ( adultii nu platesc)
Adresa: Gradinita Miruna, str. Traian nr.160, sector 2 (in incinta scolii 85)

No comments:

Post a Comment

Comentarii