Friday, June 7, 2013

Mens sana în corpore sano: Mâine alergăm în familie

Cea de-a şasea ediţie a Crosului Generaţiilor, organizat de Primăria Sectorului 2, va avea loc sâmbătă, 8 iunie, ocazie cu care peste 2.000 de persoane ”de toate vârstele, de la 7 la peste 70 de ani” vor alerga pentru a primi ”premii substanţiale”, anunţă administraţia locală.
Competiţia începe la ora 10.30 în zona Stadionului Naţional ”Lia Manoliu”.
Aflat la cea de-a şasea ediţie, „Crosul Generaţiilor” este o competiţie de masă ce are scopul de a încuraja mişcarea în aer liber şi menţinerea sănătăţii printr-o cât mai bogată şi variată activitate sportivă. ”În cadrul unei festivităţi care va avea loc la finalul competiţiei sportive, primii cinci finalişti de la fiecare categorie de vârstă vor fi premiaţi de primarul Neculai Onţanu cu o serie de premii substanţiale”, se anunţă într-un comunicat al Primăriei Sectorului 2. La întrecerea de sâmbătă, 8 iunie, sunt aşteptate peste 2000 de persoane din Bucureşti şi din provincie, multe dintre acestea având experienţa primelor ediţii când au avut şansa să plece acasă cu multe premii puse la bătaie de organizatori, motiv pentru care şi-au anunţat deja participarea şi în acest an.
sursa foto
Concursul se va desfăşura pe opt categorii de vârstă, după cum urmează: 
7- 8 ani
9 - 10 ani
11-14 ani
15 - 25 ani
26 - 35 ani
36 - 50 ani
51 - 65 ani
peste 65 de ani 

Înscrierile participanţilor la cros se fac de la ora 09.00 în faţa Sălii de Atletism de pe strada Maior Coravu Ion, iar traseul competiţiei a fost stabilit să se desfăşoare după cum urmează: sala de atletism a Complexului Naţional „Lia Manoliu”, strada Maior Coravu, parcul „Naţional” (aleea principală), bulevardul Basarabia (trotuar), aleea Belvedere.

sursa: http://maraton.info.ro/ preluare de pe https://adevarul.ro/news/bucuresti/crosul-generatiilor-sectorul-2-2000-persoane-7-70-ani-vor-participa-competitie-1_51ada7c9c7b855ff56571e97/index.html

No comments:

Post a Comment

Comentarii