Saturday, June 29, 2013

Călătorii fantastice... de vacanţă


Studio Creativ invită copiii "să petrecem împreună câteva zile la Librăria Cărturești (Verona). Vă așteptăm să răsfoim cărți frumoase și pline de aventuri, să ilustrăm fragmente din cărți îndrăgite, care se găsesc în librărie, precum Călătoriile lui Gulliver,Vrajitorul din Oz, Marile călătorii ale exploratorilor, Minunata călătorie a lui Nils Holgersson și alte lecturi, foarte potrivite pentru vacanța de vară. Vom viziona fragmente din desene animate, din bogata colecție de cd-uri de la Cărturești" - anunţă organizatorii.

În prima săptămână vom descoperi universul cărților despre Călătorii fantastice, pline de aventuri și de eroi neînfricați - Călătoriile lui Gulliver, Minunata călătorie a lui Nils Holgersson, Vrăjitorul din Oz, iar în cea de a doua săptămână vom afla mai multe despre Marile călătorii ale exploratorilor, despre pirați și corăbii, despre călătoriile pe mare.

În pauză, ne răcorim cu ceai rece și ronțăim covrigi, fursecuri și alte bunătăți.

Modul II: Călătorii minunate pe mări și oceane
Marți, 2 iulie - 11.00h – 14.00h- Călătorii și corăbii celebre-atelier de confecționat corăbii
Miercuri, 3 iulie - 11.00h -14.00h – Povești despre pirați, atelier de desen și modelaj
Joi, 4 iulie - 11.h - 14.00h – Călătorie în jurul pământului - atelier de colaj și fotomontaj

Durata unui atelier este de 3h, cu o pauză de 20 min (în care vom servi ceai, covrigei, fursecuri, oferite de Cărturești, copiii pot aduce si pachețel cu mancare, de acasa)

Coordonatori ateliere: Doina Anghel (Studio Creativ) și Ana Niculescu (Cărturești)

locație: Librăria Cărturești, în ceainărie (parter) str. Arthur Verona nr.13-15 (intersecție bd. Magheru cu str. Arthur Verona)
tarif: 50 lei/1 atelier/3 ore
1 modul de 3 ateliere (marți, miercuri, joi) – 120 lei
detalii: www.studio-creativ.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii