Sunday, June 9, 2013

Programul MiniArtShow pentru 15-16 iunie 2013

MiniArtShow vă invită şi weekendul ce urmează la creativitate, joacă educativă şi spectacol. Atelierele se vor tine în cele două locaţii cunoscute, Hobby Cafe şi Restaurantul Satya.

"Cenuşăreasa" este o premieră în cadrul MiniArtShow şi vă aşteaptă pe 15 iunie ora 11.00 la Hobby Cafe. După spectacol vor urma 30 de minute de animaţie şi modelaj din baloane, pentru ca cei mici să plece cu o amintire frumoasă.

La Restaurantul Satya, în Banu Manta, vom avea parte de un atelier creativ extrem de haios, "Lumea lui Zumzărel". Nu va lipsi nici de aici animaţia, dansul şi distracţia. 

"Şcoala urşilor" se deschide şi ea duminică 16 iunie, ora 11.00.
MiniArtShow vă aşteaptă cu drag!
Sâmbătă 15 iunie - Restaurant Satya
ora 11.00 – Lumea lui Zumzărel, Atelier la terasă pentru copii de 2-8 ani
Toţi copiii îl cunosc pe Zumzărel, băieţelul albină care trăieşte în stup împreună cu familia lui. Dar dacă vrei să afli mai multe despre lumea lui Zumzărel, despre casa, familia şi prietenii lui, vino la atelierul nostru. Ajutaţi de Zâna albinelor, copiii vor face un fagure plin de albine. Iar dacă eşti cuminte, poate că Zâna te va transforma şi pe tine într-o albinuţă harnică.
Durata: aproximativ o oră
Înscrieri: miniartshow@yahoo.com, Telefon: 0749419999
Adresa: Restaurant Satya, Str. Banu Manta Nr. 25, Sector 1, Bucureşti

Sâmbătă 15 iunie - Hobby Cafe
ora 11.00 - Cenuşăreasa - spectacol pentru copii de 1-6 ani
Toată lumea cunoaşte clasica poveste a Cenuşăresei, o poveste frumoasă pe care am adaptat-o pentru copiii mai mici. Veniţi să vedeţi un spectacol sensibil, realizat după povestea “Cenuşăreasa”.
Durata: 45 minute
Costul unui bilet: 50 lei/ copil (adultii nu platesc)
Inscrieri: miniartshow@yahoo.com, Telefon: 0749419999
Adresa: Hobby Cafe, Str. Negustori nr. 34, Sector 1, Bucureşti

Duminică 16 iunie – Restaurant Satya
ora 11.00 – Şcoala urşilor - Atelier la terasă pentru copii de 3-6 ani
Inspirată după cartea "Şcoala urşilor" am creat acest atelier. „Şcoala urşilor”, carte publicată în Japonia în 2002, este primul volum din seria cu acelaşi nume. Semnată de Hiroyuki Aihara şi de ilustratoarea Nami Adachi, această carte s-a bucurat de un real succes. La acest atelier toţi copiii vor fi pictaţi în urşi, iar apoi vor intra în şcoala noastră imaginară. Pentru că nu e chiar o şcoală adevarată, ne vom distra şi juca de-a ora de citire, ora de matematică şi ora de desen. La ora de sport jocurile vor fi în prim plan, iar la ora de desen vom explora cu mâinile toate culorile curcubeului. În final vom pleca cu toţii de la atelier cu o amintire. Copiii ajutaţi de părinţi, vor face un urs.
Durata: aproximativ o ora.
Costul: 50 lei/copil (adultuii nu platesc)
Înscrieri: miniartshow@yahoo.com, Telefon: 0749419999.
Adresa: Restaurant Satya, Str. Banu Manta Nr. 25, Sector 1, Bucureşti

No comments:

Post a Comment

Comentarii