Monday, May 25, 2015

Concurs: mergi la Premiera Zurli cu invitaţii de la B24Kids

Vă reamintesc că ne vedem duminică, 31 mai, de la ora 11, la Sala Palatului, la premiera producţiei Zboară, Zboară, Vrăjmăturică realizată de Gaşca Zurli!

Biletele pentru super producția Zboară, Zboară, Vrăjimăturică se mai găsesc pe www.eventim.ro, salapalatului.ro și la casieria Sălii Palatului.

Surpriză! Marian Râlea, căruia mulţi dintre noi îi spunem şi astăzi Magicianul, va fi prezent pe 31 mai pe scena Sălii Palatului alături de trupa de teatru pentru copii cunoscută drept Gaşca Zurli.


Realizatorul emisiunii Abracadabra şi idolul copiilor din generaţia anilor ’90 se va afla pe scenă în rolul pentru care a fost adorat de milioane de români, în cadrul spectacolului unic pe care Gaşca Zurli îl pregăteşte pentru Ziua Copilului.
E o bucurie să fiu din nou alături de ei pentru că tot ce fac ei pe scenă înseamnă talent şi multă multă muncă. Cum spunea Magicianul, să fii copil e un lucru serios. Întregul respect pe care Gaşca Zurli îl are pentru cei mici se simte din tot sufletul pe scenă şi în tot ce fac. Va fi o întâlnire de duminică frumoasă, o întâlnire a celor care şi-au păstrat sufletul de copil, o mare provocare să fim împreună pe scenă şi prin joc să creăm în ajunul Zilei Copilului un strop de magie.Fiecare avem un moment al nostru, iar acesta este momentul Gaşca Zurli. Să-i iubiţi şi să-i respectaţi aşa cum fac şi eu, a declarat îndrăgitul actor Marian Râlea.
Zboară, Zboară, Vrăjimăturică este o producţie sută la sută românească, un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar şi pe părinţi, în Regatul Măturilor, pentru a o învinge pe vrăjitoarea Tura Vura. Acest spectacol unic îşi propune, ca toate producţiile Zurli, să le povestească celor mici, într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.
Am visat la ziua aceasta. Idolii copiilor de astăzi să-l invite pe idolul copilăriei părinţilor lor. Chiar dacă piticii acestei generaţii nu au apucat să se bucure de Magicianul nostru, părinţii vor retrăi cu siguranţă amintiri speciale. Acum unsprezece ani când ne-am întâlnit prima oară pe aceeaşi scenă prezentând un eveniment de Florii, Magi m-a întrebat “Unde-ai fost până acum?” şi i-am răspuns: am stat cuminte să cresc mare şi să ajung într-o zi lângă tine.
Am învăţat enorm din cum ştie Marian Râlea să se joace cu copiii. Îl iubesc, îl ador, este unul dintre cei mai mari artişti din România şi unul dintre puţinii care au creat  fenomene  în nişa de copii. Sunt foarte fericită că a acceptat invitaţia noastră şi mă bucur să vedem în acelaşi spectacol, pe cea mai mare scenă din ţară, cele mai bune produse româneşti pentru copii din România ultimilor 40 de ani: Abracadabra şi Gaşca Zurli, a spus Mirela Retegan, creatoarea Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen naţional.
Gaşca Zurli e pregătită să ofere cel mai mare spectacol pentru copii pus vreodată pe o scenă de o trupă românească. Zboară, Zboară, Vrăjimăturică este un spectacol eveniment, cu o poveste nouă, cântece noi, care vor  emoţiona şi vor binedispune, dar şi cântece foarte cunoscute. Spectatorii vor fi învăluiţi de perdele de lumină, ecrane mari vor umple sala şi  peste treizeci de personaje îi vor întâmpina pe copii de la intrare până în sală. Va fi cel mai frumos spectacol dedicat copilăriei, un spectacol de neratat şi de neuitat şi pentru copii, dar şi pentru părinţi.

Gaşca Zurli în cifre: 

Gașca Zurli a împlinit 5 ani, 5 supershow-uri, 5 CD-uri. "Tiribam Tiribum", "Uite, vine Moş Crăciun", "Am o căsuţă mică", "Întâmplări din lumea poveştilor" şi "Zboară, Zboară, Vrăjimăturică".


- Peste 70 de cântece.
- 2 emisiuni TV: "Dimineaţa Zurli" la TVR1 şi "Campionatul de joacă" la NaţionalTV.
- 3 turnee naţionale: "Ai în plus o carte, dă-o mai departe", "Am o căsuţă mică" şi "Întâmplări din lumea poveştilor".
- Peste 20 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube
- Peste 500 de reprezentaţii, milioane de fani, autografe şi fotografii, zeci de mii de kilometri parcurşi.
- Am ajuns şi ne-am întâlnit cu copii din 42 de oraşe din România.
- Avem o păpuşă ce poarta numele personajului principal, Păpuşa Fetiţa Zurli, o carte cu personajele desenate, Zboară, zboară, Vrăjimăturică şi-am construit Jurnalul cu autografe, un caiet special cu toate autografele originale ale personajelor din Gaşca Zurli, în care copiii pot colecţiona ulterior autografe de la cei pe care îi îndrăgesc.

Povestea continuă. La fel de pozitivă, de frumoasă şi de colorată.

CONCURS:

Tu, cititorule de B24kids - Gazeta copiilor, poţi merge împreună cu noi la Premiera spectacolului! Avem de oferit una bucată invitație dublă (părinte plus copil). Tot ce trebuie să faci este să spui în comentariu la acest articol, sau pe pagina de Facebook B24Kids (vom lua în calcul răspunsurile date pe ambele canale), de ce vrei să mergi cu copilul la acest spectacol. Şi pentru că spectacolul este dedicat zilei internaţionale a copiilor, voi oferi invitaţia pentru.... cel mai copilăresc răspuns. 
Nu va fi o tragere la sorţi, vă avertizez de la început că alegerea va fi una subiectivă şi foarte personală, se va baza doar pe ce voi aprecia eu la acel moment!

Concursul se desfășoară timp de 4 zile, începând din această seară - luni, 25 mai, ora 19.00, și până vineri seară, 29 mai, ora 23.59. Sâmbătă voi delibera și voi anunța câștigătorul.

Succes! :)

12 comments:

  1. Ioana, 3 ani jumate: "Pentu ca ma pace Zurli mut mut, foarte mut!!"

    Daniela C.
    danielafrusinoiu@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Ca sa cant cu gura pana la urechi "am o casuta mica", uit de tot la spectacolele Zurli si plec de acolo cu buna dispozitie si energie pentru multa vreme

    ReplyDelete
  3. vreau sa merg cu copilul la acest spectacol deoarece vreau sa retraiesc anii copilariei care nu se mai intorc niciodata.seste un prilej de a savura clipa se a mi aduce aminte de povestile pe care mi le spune au parintii de anii de scoala fe magia copilariei care ne a cuprins pe fiecare dintre noi.deci intr un cuvant mai doresc sa fiu copil macar o data

    ReplyDelete
  4. Vrem sa mergem pentru ca R. este "indragostit" de Fetita Zurli (a fost dragoste la prima vedere). Cu toate astea, n-a depasit bariera timiditatii si nu s-a dus sa vorbeasca cu ea sau macar sa faca o poza. Poate de data asta…. Iar eu uitandu-ma la el, ma vad pe mine acu' mai bine de 20 de ani savurand Abracadara .

    ReplyDelete
  5. Ne dorim aceste invitatii pt ca nu am reusit sa ajungem la nici un spectacol iar S e foarte curios curios. I-a vazut doar la tv, i-a auzit la radio si pe cd. Stim toate cantecelele, le fredonam mereu….Ar fi un cadou minunat de ziua copilului.

    ReplyDelete
  6. Vreau sa merg la Zurli impreuna cu Luca pentru ca imi doresc sa mai fiu copil, iar cu Zurli se poate ... sa canti, sa dansezi sa te bucuri de copilarie fie si pentru putin timp! Magic, nu-i asa?!

    ReplyDelete
  7. Vrem sa mergem pentru ca ne place sa acceleram si sa strigam emotioanati ATENTIUNE !!! Iubim Gasca Zurli!

    ReplyDelete
  8. De ce am vrea sa mergem la spectacol? Poate ca ar fi o surpriza si totodată un cadou de ziua copilului de care fata noastră ar fi super încântată să îl primească. Multumim de șansa acordata, acum sa vedem si ce noroc avem 😊

    ReplyDelete
  9. Si noi vrem sa mergem deoarece nepotelul meu ii ADORA. Mereu cand ne plimbam prin oras si vede afise cu Gasca, incepe sa strige: „Uite, Ana, e fetita Zurli!! „, iar apoi isi incepe „repertoriul” cu „Ursuletul Martinel a-nvatat un cantecel si-i place ca e usor, mor-mor-mor si mor-mor-mor „… Si tot asa pana acasa

    ReplyDelete
  10. Vrem sa mergem la Zurli, suntem niste zurlii si ne place tot ce inseamna distractia, sa cantam, sa dansam si aici avem parte de adevarata distractie de Ziua Copilului atat pentru cei mici cat si pentru noi!

    ReplyDelete
  11. Ca sa ma duca si pe mine in lumea copilariei ....ce daca am 35 de ani ...eu gata nu mai sunt copil zurliu?!!!! si daca fiica-mea nu vrea...o sa ma duc singura :)

    ReplyDelete
  12. Vrem sa ne distraaaaaammmnnn !!!! Suntem prietelele celor de la Zurli si vrem sa ne distram la infinit alaturi de ei !!!! Te iubim Fetita Zurliiiiii !!!!! ( uneori, cand somnul o paraseste in miez de noapte, fetita mea vrea "fonul" ca sa asculte cantece Zurli :) .... )

    ReplyDelete

Comentarii