Friday, May 29, 2015

Distracţie de 1 iunie, la Sun Plaza



De 1 iunie, Sun Plaza Shopping Center sărbătoreşte copilăria şi a pregătit numeroase activităţi interactive care îi vor încânta pe cei mici. De ziua lor, copiii se vor putea juca Angry Birds în mărime naturală, se vor familiariza cu activităţile ce se desfăşoară într-o fermă, îl vor revedea pe Sunny şi vor avea parte de o demonstraţie culinară cu ingrediente sănătoase. Va fi o zi plină de distracţie la Sun Plaza, destinaţia ideală pentru a petrece Ziua Copilului.

Atracţia principală va fi jocul în mărime naturală Angry Birds, care se bucură de un mare succes printre vizitatorii de toate vârstele. Părinţii şi copiii sunt aşteptaţi între orele 12:00 şi 20:00 pe terenul de luptă, amenajat la parterul centrului comercial, în zona Sun Atrium. Toţi cei care reuşesc să tragă cu praştia şi să doboare toţi porcuşorii verzi vor fi premiaţi cu produse marca Angry Birds.

Copiii care preferă jocul online vor putea juca Angry Birds pe tablete, într-o zonă special amenajată. Ba mai mult, cei mici o vor cunoaşte pe mascota Angry Birds, alături de care se vor putea fotografia.

Moţatele furioase nu sunt singurele personaje pe care copiii le vor întâlni la Sun Plaza de 1 iunie. In Ferma Animalelor, cei mici vor avea ocazia să afle cum e viaţa într-o fermă adevărată: vor putea vizita hambarul unde şoriceii se pregătesc să dea atacul în brânză, vor face cunoştinţă cu cea mai pofticioasă familie de purceluşi, dar şi cu patrupedele de la stână. Printre animale se numără găini, purceluşi, oi, ţapi şi măgăruşi. Ferma Animalelor este amenajată în zona Green Atrium.

În plus, Sun Plaza a pregătit cinci workshop-uri interactive în care copiii vor afla despre „puterile magice” ale fructelor şi legumelor, iar la final cei mici vor asista la o demonstraţie culinară.

De asemenea, îndrăgita mascotă Sunny va fi prezentă la sărbătoarea copiilor, iar prichindeii se vor putea fotografia alături de ea.

Program 1 iunie:

11:00 – 15:00 Întâlnire cu Sunny
11:00 – 12:30 Popeye şi puterea spanacului
12:30 – 13:30 Gustul fabulos al morcovului
13:30 – 14:15 Cum să avem grijă de animale?
14:15 – 15:00 Ce înseamnă să deţii o fermă?
15:00 – 16:00 Demonstraţie culinară
12:00 – 20:00 Angry Birds în mărime naturală

Vă aşteptăm la Sun Plaza, destinaţia de senzaţie pentru sărbătorirea Zilei Copilului!

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

No comments:

Post a Comment

Comentarii