Friday, May 29, 2015

A început numărătoarea inversă până la Rocket Bike Fest


Mai sunt doar câteva zile în care iubitorii de ciclism, de natură și de petrecere a timpului liber cu bună dispoziție se pot înscrie în competiția Rocket Bike Fest, din pădurea Cernica, ce are ca scop o cauză nobilă, strângerea de fonduri pentru copiii cu autism. 

Pentru 2015, am decis să compactăm traseul Roket Bike Fest la 6 km, astfel încât să eliminăm cea mai mare parte din porțiunile unde se produce noroi consistent, să păstrăm ce era mai bun din traseul vechi și să îl aliniem la standardele de lungime UCI pentru disciplina XCO. Concurenții vor avea de parcurs un traseu cu adevarat “Rocket”, presărat cu ruperi de ritm, cățărări scurte, drum forestier și mult single trail pe malul lacului.

De asemenea, vă asteptăm, sâmbătă, 30 mai, la Recunoașterea oficială a traseului!

Pentru mai multe informații, accesați secțiunea Traseu/Categorii concurs.

Invitați speciali ai acestei ediții sunt Radu Naum, Ambasador al Rocket Bike Fest și Octavian Strunilă, în calitate de MC. Octavian Strunilă va juca un rol important pe 31 mai, comunicând cu talent și umor cu participanții, iar Radu Naum, un împătimit al ciclismului, susține, și la această ediție, competiția, prin plăcuta prezență și implicare cu care ne-a obișnuit.

În acest an, te poți bucura de momente frumoase și surprize pe tot parcursul zilei, alături de partenerii HP, Aqua Carpatica, Christian Tour, Blue Air, C & A, La Copac, Himalaya Travel, Photosetup, Boribon, Betty Ice, Mega Image, Himalaya Travel, Alexandreea Fitness & Spa, Danone, Alka, Sun Plaza, Isostar ș.a.m.d.

De asemenea, pe lângă multitudinea de surprize, cei prezenți la eveniment, pot câștiga premii puse la dispoziție de parterii noștri pentru tombola Rocket Bike Fest, călătorii în Europa, cine romantice, biciclete și nu numai.

B24Kids se numără printre partenerii media, printre care s-au alăturat printre alţii şi Itsy Bitsy, Bursa, Agerpres, Calendar Evenimente, Biciclistul.ro, Free Rider, Dirt Bike, Sports Planner, Ciclism.ro, Parenting Ads, Bebelu.

Înscrie-te la Rocket Bike Fest – pista prieteniei!  
Pentru mai multe informații, accesează http://www.rocketbike.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/RocketbikeFest

No comments:

Post a Comment

Comentarii