Sunday, March 11, 2018

Spectacolul naturii din România neîmblânzită - din 13 aprilie la cinema


Transilvania Film anunță lansarea în cinematografe a producției ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ, un proiect unic, de proporții uriașe, care dorește să dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețe nealterată, neprelucrată, magică, însă extrem de fragilă - potrivit unui comunicat.

Cel care narează acest spectacol veritabil al naturii este unul dintre cei mai apreciați actori pe care îi are România: Victor Rebengiuc.

În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent.

Sunt ținuturi ale frumuseții și sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru supraviețuire. Iar ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ va dezvălui toate aceste povești incredibile.

Vă invităm să ne însoțiți într-o călătorie care vă va dezvălui un an din viețile variatelor plante, insecte și animale de pe teritoriul României, trecerea lor prin toate cele 4 anotimpuri, încă prezente în țara noastră.

UNELE LUCRURI TREBUIE PĂSTRATE AȘA CUM SUNT este mesajul pe care dorim să-l transmitem. Este o invitație la cunoaștere, responsabilitate, și prețuire. Este, în acelasi timp, o poveste despre România, acea Românie ascunsă, pe care, în 2018, vă propunem să “o privim în ochi” , a declarat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România

Filmul este susținut de Auchan Retail România și de ONG-ul de mediu The European Nature Trust și realizat de casa de producție britanică Off the Fence. Distribuitorul filmului în România este Transilvania Film.

Premiera în cinematografele din întreaga țară va avea loc în data de 13 aprilie 2018.

www.romanianeimblanzita.ro

https://www.facebook.com/romanianeimblanzita/

Filmul este susținut de Auchan Retail România și de ONG-ul de mediu The European Nature Trust și realizat de casa de producție britanică Off the Fence.

Pelicula își va face debutul internațional pe 18 martie, la Washington, în cadrul unui festival de film ecologic și pe data de 12 aprilie, la Londra, în cadrul unei gale BAFTA (British Academy of Film and Television Arts).

În cinematografele din România, filmul va fi distribuit de Transilvania Film, iar premiera va avea loc în luna aprilie a acestui an.

Documentarul România neîmblânzită este un pas important în construirea unor demersuri viitoare de susținere a unor cauze ecologice.

www.romanianeimblanzita.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii