Wednesday, March 7, 2018

Lumea lui Mulțumesc, noul turneu cu Gașca Zurli


Gașca Zurli prezintă, în premieră națională, spectacolul LUMEA LUI MULȚUMESC. Este cea mai nouă producție marca Zurli, prin care iubita trupă pentru copii din România își propune să-i învețe pe copii valorile prieteniei - anunță un comunicat din partea organizatorilor.
Copiii vor face cunoștință cu povestea lui plină de tâlc și de învățăminte și vor putea să-l vadă de-adevăratelea pe MULȚUMESC, în turneu.

Prietenia, una dintre cele mai importante valori din viața unui om, se învață în copilărie.
Ce înseamnă prietenia?
Care este cercul de prieteni?
Care sunt regulile într-o relație de prietenie?
Cum poate cineva să strice o relație de prieteni și cum poți să-ți regăsești prietenii?
Sunt doar câteva dintre întrebările care, uneori, ne dau bătăi de cap, dar la care încercăm să găsim un răspuns.

MULȚUMESC este Super Eroul nostru în jurul căruia oamenii înțeleg mai bine sensul prieteniei. Copiii învață să fie generoși cu ceilalți, atenți la nevoile lor și la ce își doresc prietenii, ascultători la cerințele celor din jur. Dar, mai ales, cei mici învață cum să-și păstreze prietenii și să-și definească cercul de prieteni.

Desigur, din poveste nu lipsește caraghioasa de Tura Vura. Ea o să facā tot ce îi stă în puteri să strice prietenia construită în ani, cu multă grijă, în Gașca Zurli. MULȚUMESC este cel care îi va dejuca planurile.

Povestea originală, scrisă de Mirela Retegan, stă la bază acestei producții. Ca la fiecare spectacol, educația prin joacă se face într-un mod prietenos și atent la nevoile celor mici și așteptările părinților lor, deopotrivă.

Și de această dată, Gașca Zurli reușește să surprindă publicul cu o idee nouă, originală, o poveste autentică, presărată cu cântece noi și versuri pe gustul celor mici și celor mari.
Un carusel în care își fac loc bucuria, veselia, emoția, învățămintele, prietenia, atenția, generozitatea și, peste toate, multă iubire. Asta vă așteaptă în cea mai nouă producție marca Zurli, LUMEA LUI MULȚUMESC!

Spereroul MULȚUMESC, împreună cu Gașca Zurli, ajunge în 12 orașe, încercînd să cuprindă toate zonele României. Pe harta Zurli apar orașele Galați, Cluj Napoca, Timișoara, Arad, Sibiu, Brașov, Buzău, Bacău, Piatra Neamț, Botoșani, Craiova și București, după următorul program:


GALAȚI, 11 MARTIE, SALA SPORTURILOR, ORA 19.00
CLUJ NAPOCA, 17 MARTIE, SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00
TIMIȘOARA, 19 MARTIE, SALA SPORTURILOR CONSTANTIN JUDE, ORA 19.00
ARAD, 20 MARTIE, SALA SPORTUILOR VICTORIA, ORA 19.00
SIBIU, 24 MARTIE, SALA SPORTURILOR TRANSILVANIA, ORA 19.00
BRAȘOV, 25 MARTIE, COMPLEX LUC DIVINA, SALA DACIA, ORA 19.00
BUZĂU, 26 MARTIE, SALA SPORTURILOR, ORA 19.00
BACĂU, 27 MARTIE, TEATRUL DE VARĂ RADU BELIGAN, ORA 19.00
PIATRA NEAMȚ, 28 MARTIE, SALA SPORTURILOR, ORA 19.00
BOTOȘANI, 29 MARTIE, SALA POLIVALENTĂ ELISABETA LIPĂ, ORA 19.00
CRAIOVA, 31 MARTIE, SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00
BUCUREȘTI, 11 APRILIE, SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Pretul biletelor
CATEGORIA 2- 40 LEI
CATEGORIA 1- 80- LEI
CATEGORIA VIP - 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP vor beneficia de acces la sesiunea de autografe organizată la finalul spectacolului )
INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro​

No comments:

Post a Comment

Comentarii