Thursday, March 29, 2018

De Florii, ia-ți porția de primăvară la Bounty Fair


Sunteți așteptați cu mic, cu mare la Bounty Fair, să sărbătorim plecarea iernii și venirea primăverii și a Paștelui, în stil mare, în zi de Floare!

Bounty Fair a pregătit un târg dedicat cadourilor și răsfățului unicat, realizate de aproximativ 60 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, ȋntr-o diversitate de stiluri, dar și un mediu de dezvoltare creativă pentru cei mici și cei mai mari, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Pe tot parcursul weekendului sunt organizate și susținute 14 ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra şi îşi vor dezvolta abilitățile creative. (Nu este necesară programarea sau înscrierea în vederea participării la ateliere).

Cei mici vor avea ocazia să picteze pe apă, lemn, ouă, ceramică, sau chiar cu particule colorate și să realizeze figurine din origami, bentițe simpatice, Cosânzene sau să descopere tehnica șervețelului. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, O poveste într-un ghiveci, Micul Picasso și Arta florilor presate.

Prețul atelierelor variază între 5 și 25 lei.

În esență, evenimentul se adresează iubitorilor de design, căutătorilor de educație creativă şi amatorilor de produse originale, lucrate cu atenţie pentru detaliu şi multă pasiune!

Data: 31 martie -1 aprilie 2018
Program: 10:00- 19:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti
Intrare: 8 lei/persoană/zi

Copiii până ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Mai multe detalii găsiți în event-ul de pe Facebook: https://goo.gl/GyTfkB
Iar despre ateliere pe site-ul Bounty Fair aici: https://goo.gl/rHhSdd

No comments:

Post a Comment

Comentarii