Wednesday, March 7, 2018

Baby Boom Show se deschide mîine la Romexpo


O nouă ediție Baby Boom Show – un eveniment pentru părinți și copii cu vîrste cuprinse între 0 și 7 ani - are loc la Romexpo în perioada 8-11 martie 2018. Așa cum și-a obișnuit publicul, Baby Boom vine și de această dată cu peste 300 de branduri reprezentate, super oferte la mii de produse, cursuri, servicii medicale, pachete de naștere, celule stem și multe altele - anunță un comunicat de presă al organizatorilor.

Ediția de primavară este caracterizată de un număr mare de noutăți prezentate în premieră viitorilor părinți doar la Baby Boom Show. Dintre aceștia amintim:
- Un cărucior ce poate fi pliat cu landoul pe el, City Tour Lux de la Baby Jogger, este adus în România de compania Graco și va fi adus în fața publicului vineri, 9 martie, de la ora 15.00
- Kerttu Safari, lansare - 8 martie, online pe kerttu.ro și în magazinele partenere, iar offline la Baby Boom Show, la standul TIA caruciorbebe.ro, unic importator si distribuitor Kerttu în Romania.
Prezentarea de modă a colecției Maravillosa by KIDissue – concept de hăinuțe extensibile și reglabile pentru copii – sîmbătă, 10 martie, de la ora 15.00
Chicco Baby Hug 4 in 1 se prezintă la Baby Boom Show. Acesta devine pe rand: landou co-sleeping, fotoliu, primul scaunel si scaun de masa.
- Sipup Innovation lanseaza Sipahh – paie cu perle aromate pentru lapte.
- Prim scaun auto pentru copii cu airbag, din lume – MaxiCosi AxissFix Air de la BebeConcept.

În această primăvară, Baby Boom Show vine cu o nouă sectorizare menită să aducă mai aproape de vizitatori punctele de interes ale evenimentului. Astfel, pe etajul 1 din Pavilionul Central ROMEXPO sunt amplasate Țara Jucăriilor și Fashion Area.

Țara Jucăriilor aduce laolaltă cele mai noi și diversificate jucării și jocuri, cel mai mare spațiu de joacă organizat alături de Divertiland și cele mai distractive ateliere pentru copii mari și mici. Jocuri de construcție, cărți, centre de joacă, jucării pentru dentiție, jucării din materiale organice – sunt doar o mica parte din distractiile disponibile timp de patru zile la ROMEXPO.

In cadrul Fashion Area, cei mai mici dintre vizitatori vor beneficia de cele mai chic hainute, in culori si croieli la moda sau realizate din materiale bio.


Alte noutăți la ediția aceasta Baby Boom Show:

Joie I-Level - cea mai confortabila scoica auto, dotata cu sistem inteligent de inclinare a sezutului Intelli-Snug si certificata I-Size.Unghiul de inclinare de 157 de grade ofera o poziție ergonomica bebelusului, perfecta pentru zona lombara, ajutand semnificativ si procesul de oxigenare si digestie al bebelusului;

Graco Turn2Reach – ce se roteste la 360° pentru a permite scaunului auto sa se roteasca spre usa, oferind acces usor la copil si reducand disconfortul in timp acesta este pus sau ridicat din scaunul auto;

Pictura magnetica - noua modalitate de a bucura copiii si a le oferi o modalitate distractiva de a petrece in casa zilele ploioase. Fata de pictura murala, acest tip de pictura este interactiva si ofera copilului posibilitaterea de a-si dezvolta imaginatia cu ajutorul elementelor magnetice;

Premergatoare multifunctionale;
Carucioare pentru gemeni;
Tricicleta ce poate fi transformata si in valiza;
Momente artistice;
Singrul Centru de Recuperare Medicala realizat alaturi de Kinetobebe;
Cele mai multe si informate cursuri pentru parinti.

Discount-uri exclusive timp de patru zile
Pana la 80% este cel mai mare discount anuntat de expozantii editiei de primvara Baby Boom Show! Mii de produse si servicii vor beneficia de preturi speciale doar intre 8 si 11 martie la ROMEXPO, ofertele pornind de la reduceri de 5%.

Baby Boom Show pe scurt:
Program de vizitare, Pavilion A
► 8 – 10 martie 2018, zilnic intre orele 10:00 – 19:00
► 11 martie 2018, intre orele 10:00 – 18:00
► Tarif bilet intrare in pavilionul A – 10 Ron

Acces gratuit pe 8 si 9 martie pe baza invitatiei online disponibila pe www.babyboomshow.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii