Wednesday, January 11, 2017

Filme pentru întreaga familie la Cinema Elvire Popesco


Sâmbătă 14 ianuarie, ora 11:00, puteți (re)vedea ”La tortue rouge”. Filmul este recomandat +6 ani și este primul lungmetraj al animatorului olandez Michael Dudok De Wit. Prin intermediul istoriei unui naufragiu pe o insulă tropicală populată de broaște țestoase, crabi și păsări, La Tortue Rouge trece prin toate marile etape ale vieții unei ființe umane.


În cadrul ”Oscar Weekend” puteți urmări ”Ma vie de courgette”, sâmbătă 14 ianuarie, ora 13:30. După moartea mamei lui, Courgette este însoțit de polițistul Raymond la un orfelinat plin cu copii de vârsta lui. La început, el se luptă să se acomodeze în acest mediu nou și ostil, dar cu ajutorul lui Raymond și al noilor săi prieteni reușește să învețe să aibă încredere și găsește dragostea adevărată și o nouă familie.
Filmul este subtitrat în limba română.
Bilete se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas şi Hecate (str. Olari, nr. 8) precum și online, dehttps://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

No comments:

Post a Comment

Comentarii