Friday, January 27, 2017

Descoperă războinicul din tine: au început înscrierile pentru Asaltul lupilor


Acceptă provocarea cursei cu obstacole Asaltul Lupilor. Descoperă războinicul din tine!

Duminică 21 mai 2017, în parcul Pantelimon din Bucureşti, urmează să aibă loc a patra ediţie a cursei cu obstacole & mud Asaltul Lupilor.

În calitate de partener media al evenimentului, vă redăm comunicatul organizatorilor:

Cel mai amuzant şi provocator eveniment sportiv programat în capitală va avea ca destinatari persoanele dispuse să încerce noi provocări, mai puţin conformiste.

Copiii cu vârste cuprinse între 4 si 12 ani sunt invitaţi să participe la cursa cu obstacole & mud Asaltul Lupilor Junior, unde îşi pot murdări liniştiţi hainele.

Asaltul Lupilor - mai mult decat o cursă cu obstacole!

Organizatorul evenimentului este Asociatia Non Profit RunCorp - promotor al vieţii active, fair play-ului şi stilului de viaţă sănătos.

Fiind singura cursă cu obstacole organizată de persoane cu experienţă în misiuni militare, Asaltul Lupilor se deosebeşte de alte întreceri similare autohtone, fiind deja populară în rândul tinerilor.

Traseul cursei a fost special creat pentru cei care îşi doresc să trăiască o experienţă unică şi inegalabilă, împreună cu prietenii sau colegii, aceasta fiind ocazia perfectă.

Evenimentul se adresează atât adulţilor, indiferent de condiţia lor fizică, dar şi copiilor.

Doritorii cu vârsta de 18 ani împliniţi se pot înscrie la cursa “Asaltul Lupilor”, iar copii intre 4 si 12 ani, insotiti de un parinte/tutore, pot participa la cursa “Asaltul Lupilor Junior”.

Înscrierile se fac online de la adresa: http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-bucuresti

Asaltul Lupilor, cursa tuturor

La linia de start vor fi asteptati toti cei care sunt in cautare de noi provocari, scopul fiind de a ajunge la linia de sosire.

Pe parcursul traseului lung de 5 kilometri, participantii vor avea ocazia sa-si puna la incercare propriile capacitati fizice si psihice. Nu conteaza viteza, ci doar participarea si distractia din timpul cursei.

Concurentii, individual sau in echipe de minim 4 membri fiecare, se vor confrunta cu scarile suspendate, fumigenele, gropile cu apa si noroi, tunelele subterane, precum si cu alte obstacole naturale sau artificiale, pregatite de organizatori.

Pe de o parte, cursa in teren accidentat este in asa fel conceputa incat sa testeze limitele fizice si psihice ale participantilor. Totodata, asociatia organizatoare a gandit-o ca pe un mijloc de socializare si o oportunitate de distractie, in masura sa capteze atentia tuturor, nu doar interesul atletilor de perfomanta, bodybuilder-ilor sau practicantilor de fitness.

Asaltul Lupilor, o provocare ce merita incercata!

Aici este mai importanta participarea decat castigul in sine, oportunitatea de a lega noi prietenii, nu dorinta de a iesi invingatori. Fara sa fie vorba despre o competitie in adevaratul sens al cuvantului, cursa cu obstacole “Asaltul Lupilor” reprezinta mai degraba o provocare pentru toti cei cu varsta cuprinsa intre 4 si 99 de ani.

Dar pentru a ajunge la linia de finish, concurentii vor avea nevoie de o buna rezistenta fizica, de forta, curaj pentru a depasi obstacolele si nu in ultimul rand de indrazneala de a fi deschisi noilor provocari. La fel de importante raman echipamentele din timpul intrecerii, precum si hainele de schimb de dupa concurs.

Detalii despre inscriere si participare

Fiind vorba despre o cursa cu obstacole, organizatorii tin sa le precizeze celor interesati ca validarea inscrierilor este conditionata de predarea unei declaratii pe propria raspundere.

Doritorii pot dispune de toate informatiile necesare direct pe site-ul evenimentului sportiv, www.AsaltulLupilor.ro si pagina oficiala pe www.Facebook.com/AsaltulLupilor

No comments:

Post a Comment

Comentarii