Tuesday, June 16, 2015

Taberele de vară la Lumea lui Momo

CERCETASIE, JOACA SI PRIETENIE
Tabara de vara (zilnica) pentru copii intre 5 si 12 ani in Paradisul Verde (Corbeanca)
13-17 iulie si 20-24 iulie

 
Cum ar fi sa-ti trimiti copilul dimineata in tabara de vara in aer liber,sa se joace in voie si sa experimenteze lucruri noi, sa se hraneasca sanatos, iar seara sa se intoarca fericit acasa, cu dor de voi si pofta de impartasit povesti?

Lumea lui MOMO va invita sa petrecem in aceasta vara, 2 saptamani intr-un paradis. Paradisul Verde - Corbeanca, in tabara de vara pentru copii "CERCETASIE, JOACA SI PRIETENIE" -  locul in care copilul tau învața cum să se bucure cu adevărat, cu sens, cu miez și cu activități suculente ca fructele bine pârguite, de timpul sau liber. 
 

DE-A MAMA SAU DE-A TATA?
MINI SCOALA DE VARA PENTRU COPII DE LA 2,5 LA 3,5 ANI
13-17 IULIE, la Lumea lui MOMO

Probabil ca iti auzi frecvent micutul sau micuta, ca si-ar dori sa se joace de-a printesa sau mecanicul de locomotiva, de-a mama sau de-a tata, sau ca vrea sa fie Spiderman sau Elsa! Si cu siguranta ati auzit cel putin o data ca, atunci cand va fi mare, va fi doctor, gunoier, pompier, sofer de tractor sau politist!! Este in natura copilului sa imite sau sa se puna in mintea oricarui personaj, insa din toata aceasta joaca rezulta o multime de beneficii pentru copii.

Asa ca nu intamplator, pentru cei care raman peste vara in Bucuresti, si vor sa se joace si altfel, va invitam la o saptamana de jocuri de rol. 
 
http://lumealuimomo.blogspot.ro/2015/06/de-mama-sau-de-tata-scoala-de-vara.html

No comments:

Post a Comment

Comentarii