Thursday, June 4, 2015

Fredonează o melodie și câștigi o jucărie la Europa FM

Toată luna iunie, la Europa FM copiii între 4 și 10 ani pot trăi la Europa FM o experiență memorabilă: se pot auzi la radio cântând, la fel ca vedetele lor preferate, și își pot achiziționa singuri jucăriile pe care și le doresc - potrivit unui anunț transmis de reprezentanți Europa FM.


"Fredonează o melodie și câștigi o jucărie" este provocarea lansată de Europa FM pentru a arăta ce copii talentați avem, dar și pentru a oferi ascultătorilor un moment de bucurie pură, pe care doar copiii pot să o dăruiască.

Pentru a participa la aceasta provocare, părinții trebuie să-și înscrie copiii pe site-ul europafm.ro și să uploadeze o înregistrare cu ei fredonând o melodie; nu este necesar să aibă și negativ.

Cele mai simpatice interpretări vor fi difuzate în emisiunile "Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu" și "Ore de vară" cu Sorin Niculescu, iar micile vedete care vor fi difuzate la radio vor primi vouchere de cumpărături pentru jucării pe care să și le aleagă chiar ei dintr-unul dintre cele mai mari magazine de jucării din România.

Aici o puteti asculta pe prima vedeta, Ionut de 4 ani si 7 luni http://www.europafm.ro/fredoneaza-o-melodie-si-castigi-o-jucarie-de-1-iunie-s-au-auzit-in-desteptarea-primii-copii-inscrisi-la-concurs-audio/


No comments:

Post a Comment

Comentarii