Friday, June 26, 2015

Concertul Acorduri de vară, la Boem Club


Concertul Boem Club „Acorduri de Vara” desfășurat sâmbătă la Centrul Național de Artă Tinerimea Română a înregistrat cifre spectaculoase: circa 160 de interpreți, un public de peste 600 de persoane și o echipă organizatorică formată din 30 de persoane.

Evenimentul a reunit cursanti Boem Club copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar si avansat, care au incantat auditoriul cu piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon sau cu vocea. Interpretii care au concertat au avut varste cuprinse intre 4 si 60 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel.

Profesorii Boem Club au oferit si ei demonstratii ale talentului si profesionalismului lor, delectand auditoriul cu piese la pian solo sau la 4 maini, cu duete de vioara sau cu vocea. Alte momente artistice deosebite au fost oferite de Trupa Boem Club Dorobanti si Corul Boem Club Razoare. Repertoriul concertului a cuprins atat piese de muzica clasica, cat si piese de muzica usoara (pop, dance, rock etc.) si muzica populara.

Toti interpretii din cadrul Concertului „Acorduri de Vara” au primit diplome si trofee pentru participare si interpretare. Auditoriul a fost constituit in total din aproximativ 600 de persoane din mediul de business din Bucuresti, antreprenori si manageri, persoane cu profesii liberale, jurnalisti, invitati speciali din diferite domenii si personalitati muzicale. Fiecare concert a fost urmat de un cocktail in cadrul caruia cursantii Scolii de Muzica Boem Club au schimbat impresii si si-au facut planuri muzicale pentru vacanta. Participantii la Concertul „Acorduri de Vara” au avut posibilitatea sa deguste in spatiul de coffee break vinurile premium Liliac oferite de Partenerul AMB Wine.


In cadrul concertului Scoala de Muzica Boem Club a lansat Proiectul „Vara Muzicala”. Proiectul cuprinde Scoala de Vara care se va desfasura pe perioada verii la toate cele 3 sedii Boem Club din Bucuresti (Piata Alba Iulia, Dorobanti si Razoare) si Tabara de Muzica Boem Club, care va avea loc la Bran in luna august 2015. 
O noutate a Scolii de Vara Boem Club este aceea ca toti cei interesati pot beneficia de lectii de muzica dedicate familiilor, pentru a ii incuraja pe cei mici sa porneasca in lumea muzicii.


B24Kids s-a numărat printre partenerii media ai evenimentului, alături de Radio Itsy Bitsy, PR Wave, www.copiisimamici.ro, Cotidianul Ultima Ora, www.suntpitic.ro, www.suntparinte.ro, www.orasulm.eu, www.roportal.ro, www.bucuresteni.ro, www.melc-codobelc.ro, Senso TV si Tonica, Bucharest Hebdo.

No comments:

Post a Comment

Comentarii