Wednesday, April 1, 2015

Plaza România a pregătit un program de Paşte

Departamentul de comunicare al Plaza România anunţă că se pregătesc evenimente şi activităţi dedicate sărbătorilor pascale. Astfel, Anca Serea, Corina, Diana Bișinicu, DJ Rynno, Adriana Bahmuțeanu, Paula Chirilă, Claudia Pătrășcanu (Claudette), Ianna și Maria Simion, împreună cu copiii lor, vor participa la un concurs de pictat ouă pe 4 aprilie.

Programul de Paște începe la Plaza România sâmbătă, pe 4 aprilie, de la ora 12.00, cu ateliere tematice pentru cei mici. Urmează o oră de teatru pentru copii și una de modelare de baloane și de face painting, cărora li se vor succeda ateliere tematice


De la ora 17.00, ia startul concursul de pictat ouă, la care vor lua parte și Anca Serea, Corina, Diana Bișinicu, DJ Rynno, Adriana Bahmuțeanu, Paula Chirilă, Claudia Pătrășcanu (Claudette), Ianna și Maria Simion, împreună cu copiii lor. Seara se va încheia cu un concert susținut de Corina, începând cu ora 18.30.

În Duminica Floriilor (5 aprilie), pe lângă ateliere tematice, teatru pentru copii, modelarea baloanelor și face painting – între orele 12.00 și 17.00 - , Asociația Conectarea Socială va organiza un târg-maraton (de la 11.00 până la 15.00) la Plaza România.


Copiii talentați din școlile bucureștene vor avea zeci de standuri amenajate pentru a expune obiecte confecționate de ei pe care le vor dărui celor care vor veni să doneze pentru elevii din Rădulești, iar banii strânși vor fi folosiți exclusiv pentru modernizarea Școlii Gimnaziale din această comună. Vor participa elevi, părinți, profesori și personalități publice care vor sprijini evenimentul, reprezentanți ai sponsorilor și partenerilor, iar copiii vor primi diplome de onoare și cadouri, pentru implicarea lor în activități sociale. În plus, de la ora 16.00, cei mici vor putea participa la o sesiune de karaoke.

În Vinerea Mare, Fundația Dan Voiculescu le pune la dispoziție celor mici patru ore de ateliere tematice, iar sâmbătă, pe 11 aprilie, juniorii se vor putea bucura din nou de ateliere tematice, teatru pentru copii cu tematică pascală, modelarea baloanelor și face painting (12.00 - 17.00). În zilele de 4, 5 și 11 aprilie, cei mici îl pot întâlni pe Iepurașul de Paște între 15.00 și 18.00.

Totodată, între 2 și 10 aprilie, Plaza România găzduiește Spring Fest, târgul cadourilor de Florii și Paște. Intrarea este liberă, iar târgul poate fi vizitat între 10.00 și 22.00.

Mai mult, cei trei posesori de Fidelicard care au cheltuit cele mai mari sume în Plaza România între 1 și 14 aprilie vor câștiga fiecare puncte pe Fidelicard în valoare de 1.000 de lei. Aceștia vor putea fi folosiți în magazinele partenere ale programului.

No comments:

Post a Comment

Comentarii