Wednesday, April 29, 2015

Cântec pentru Tisha, în luna mai


MiniArtShow by Ioana Ginghină vă invită în datele de 9 și 17 mai, de la ora 11.00, la CinemaPRO, la un spectacol plin de energie şi voie bună, musicalul Cântec pentru Tisha.

Cântec pentru Tisha, în regia Feliciei Dalu, este un spectacol inedit, cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii - mari și mici - deveniţi eroii poveștii Tishei, potrivit comunicatului de presă.

Este un spectacol emoționant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât și părinților care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan relația dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp alături de copilul tău.

Realizat după exigențele celor mici, musicalul Cântec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentați și, surpriza spectacolului, apariția video a cuplului Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.

Spectacolul a avut premiera în luna aprilie, în ziua de Florii, când sala a fost arhiplină cu micuții care au dansat și au cântat alături de Tisha și de prietenii ei. Costumele colorate și vesele, cântecele ritmate și haioase, o poveste intrigantă au fost ingredientele secrete pentru a-i ridica pe cei mici în picioare și de a dansa și cânta împreună cu eroii lor preferați. La eveniment au participat actori și actrițe, împreună cu copiii, care au apreciat mesajul transmis prin intremediul acestui spectacol.

În Vinerea Mare, musicalul Cântec pentru Tisha s-a jucat pentru copiii din medii defavorizare. Impreună cu Fundația Principesa Margareta a României, MiniartShow by Ioana Ginghină a facut cadou o reprezentație a musicalului copiiilor de la Centrul “Generații” care, pe lângă experiența inedită alături de Tisha, au primit 50% din profit.

Vă așteptăm cu drag, în zilele de 09 și 17 mai, la musicalul Cântec pentru Tisha pentru ca împreună să scriem povestea Tishei !

CÂNTEC PENTRU TISHA
Textul și versurile: Andreea Gaica
Compoziție muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu
Costume și decor: Flavia Varga
Regie și coregrafie: Felicia Dalu
Cu: Ioana Ginghină, Andreea Gaica, Emilian Mârnea, Ilona Brezoianu, Elena Dumitrescu, Andra Mirescu, Răzvan Rotaru, Rareș Florin Stoica

Distribuție:
Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu
Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica
Rază de Culoare: Ilona Brezoianu
Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru
Ursul: Rareș Florin Stoica/Răzvan Rotaru
Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină
Durată: 60 min

Mai multe detalii despre spectacol puteţi găsi aici sau aici.

Biletele se pot achiziționa pin rețeaua Eventim - http://www.eventim.ro și de la casieria CinemaPro.
Preț bilet: 35 lei

B24Kids este partener media al evenimentului.

No comments:

Post a Comment

Comentarii